Αξιολόγηση με point-system για εκπαιδευτικούς και νοσοκομειακούς

  • Απο stergios
  • 4 Ιανουαρίου 2020 - 19:59
  • Comments Off

Το υπουργείο Παιδείας μελετά νέο πλαίσιο για την αξιολόγηση, με στόχο να ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο για τις σχολικές μονάδες και μετά για δασκάλους και καθηγητές, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

«Υπάρχει ήδη ένα σχέδιο για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών υπό διαμόρφωση», λέει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Γιάννης Αντωνίου, μιλώντας στην εφημερίδα που έχει πρωτοσέλιδο τίτλο σχετικά με το σχέδιο της κυβέρνησης για αξιολόγηση σε Παιδεία και Υγεία: «Point System για εκπαιδευτικούς και νοσοκομεία».

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα και πάλι με την εφημερίδα, ελέγχους και επιθεωρήσεις σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας προβλέπει νέα νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Υγείας, η οποία αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή ακόμη και εντός του μήνα.

Διαβάστε ακόμη:

Από Σεπτέμβριο η αξιολόγηση σχολικών μονάδων -Συνεργασίες με Δήμους

 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΔΑΣΚΑΛΟΙ, ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΙ, POINT SYSTEM, ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!