Δύο νεκροί στην Αυστραλία από τις πλημμύρες

Δύο άνθρωποι εντοπίστηκαν νεκροί στην πόλη Townsville της Αυστραλίας, όπου οι εκτεταμένες πλημμύρες έχουν προκαλέσει μεγάλης κλίμακας εκκένωση της περιοχής, την ώρα που, από την άνοδο της στάθμης των υδάτων, καταγράφηκαν κροκόδειλοι να περιφέρονται στους δρόμους.

Οι δύο σοροί βρέθηκαν κοντά σε πάρκο.

Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει εάν πρόκειται για τους δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 23, που έχουν εξαφανιστεί από χθες.

Χιλιάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει, σύμφωνα με τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ συνολικά έχει πέσει πάνω από ένα μέτρο βροχής το τελευταίο 10ήμερο, ποσότητα που κανονικά καταγράφεται σε διάστημα ενός έτους.

Τουλάχιστον δεκαεννέα άνθρωποι, που είχαν εγκλωβιστεί στα νερά, διασώθηκαν από την Κυριακή έως σήμερα, ενώ σε μία περίπτωση οι αστυνομικοί χρειάστηκε να σκαρφαλώσουν στα δέντρα για να σωθούν και οι ίδιοι, όταν το όχημά τους παρασύρθηκε από τα νερά.

Την Κυριακή, οι αρχές άνοιξαν τον υδατοφράκτη για να αποσυμφορήσουν το κύριο φράγμα της περιοχής, απελευθερώνοντας 1900 κυβικά μέτρα νερού το δευτερόλεπτο.

ΚΟΣΜΟΣ, ΔΥΟ, ΝΕΚΡΟΙ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!