μ-ορφανουδακης-πρόεδρος-δευα-φαιστού-1602739

Μ. Ορφανουδακης -Πρόεδρος ΔΕΥΑ Φαιστού: Επεκτείνεται το έργο της τηλεμετρίας

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η ΔΕΥΑ Φαιστού συνεχίζει τα έργα της ύδρευσης και του εκσυγχρονισμού των υποδομών.

Τι νεότερο υπάρχει;

Μετά το πρόσφατο ταξίδι του προέδρου της ΔΕΥΑ Μανώλη Ορφανουδάκη στην πρωτεύουσα, έρχονται νέες  χρηματοδοτήσεις. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑ ήρθαν επιπλέον 711.000€ για την επέκταση του έργου της τηλεμετρίας.

Πώς επεκτείνεται το δίκτυο;

Το έργο στο προηγούμενο στάδιο του κάλυπτε τα 2/3 των δημοτικών ενοτήτων και συγκεκριμένα του Τυμπακίου και του Ζαρού. Πλέον όπως αναφέρει στο antilalospress.gr πρόεδρος της ΔΕΥΑ Φαιστού Μανώλης Ορφανουδακης, χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο πιο αναβαθμισμένη η πρόταση που κατατέθηκε για τις Μοίρες.

«Η επέκταση του έργου της τηλεμετρίας έρχεται πλέον να ενισχύσει το Δήμο Φαιστού και από τις δύο δημοτικές ενότητες Τυμπακίου και Ζαρού που ήδη έχει ξεκινήσει το έργο, πλέον η τηλεμετρία έρχεται και στις Μοίρες. Τρέξαμε πολύ, το κυνηγήσαμε και μετά το τελευταίο ταξίδι στην Αθήνα χρηματοδοτήθηκε πιο αναβαθμισμένη η πρόταση που κατατέθηκε από τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑ Φαιστού», ανέφερε ο κ. Ορφανουδάκης.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.