Κ. Μπάστας*: Φτάνει πια, έως εδώ κ. Βενιζέλε!!!!

Με  αφορμή  τα όσα αναφέρει  ο  κ.  Βενιζέλος τις τελευταίες ημέρες, του απαντώ τα εξής:

Φτάνει πια, έως εδώ  κ. Βενιζέλε!!!!

Εσείς δεν μπορείτε να εγγυηθείτε την ύπαρξη και το μέλλον του από-κόμματος (όπως καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ), πόσο μάλλον να αποτελέσετε τον εγγυητή της σταθερότητας και προόδου της χώρας!!! Σώστε πρώτα τον εαυτό σας και μετά το μικρό και φοβικό ΠΑΣΟΚ που δημιουργήσατε και αφήστε τη χώρα να τη σώσει κάποιος που έχει την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Εσείς την έχετε χάσει προ πολλού.

Ο κ. Βενιζέλος είναι αμετανόητος!…. Φροντίζει ειδικά τις τελευταίες ημέρες να μας θυμίζει τον κακό του εαυτό όπως όταν:

  • Το 2007. Πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών έσπευσε με spread δρομέα στο Ζάππειο Μέγαρο για να εγγυηθεί το μέλλον της παράταξης!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΝΩΣΤΑ!!!
  • Τον Οκτώβριο του ‘11 στις Κάννες. Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε την ιστορική απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ο κ. Βενιζέλος το βράδυ μιλούσε επί πολλή ώρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ αναλύοντας τα θετικά αυτής της απόφασης χαρακτηρίζοντας μάλιστα το δημοψήφισμα ως ΛΥΤΡΩΣΗ!!! για τον ελληνικό λαό. Το πρωί της άλλης μέρας το βάφτισε ΚΑΤΑΡΑ!!
  • Καθ’ όλο το διάστημα της αγαστής συνεργασίας του με τη ΝΔ του κ. Σαμαρά προσπαθούσε αγωνιωδώς να απαξιώσει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργό της χώρας του 44% του ελληνικού λαού κ. Γιώργο Παπανδρέου αμφισβητώντας ανοιχτά την ηθική του ακεραιότητα (βλ. οικονομικά του ΠΑΣΟΚ)!! Άραγε αυτός ως κορυφαίος υπουργός και στέλεχος επί συναπτά έτη δεν ήξερε τίποτα για την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ;;

Στη συνέχεια και αφού αρνήθηκε να απαντήσει θετικά στο αυτονόητο (ανοικτό δημοκρατικό συνέδριο μετά τις εκλογές), προκειμένου να αποτρέψει πιθανό εγχείρημά του για ίδρυση νέου Κινήματος του πρότεινε να τοποθετηθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη! προφανώς για να τον εκθέσει! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΣ!!

Τέλος, ο κύριος Βενιζέλος τονίζει με έμφαση ότι το ΠΑΣΟΚ ανήκει σε όλους αυτούς που το στηρίζουν και όχι σε πρόσωπα, ξεχνώντας να πει ότι προϋπόθεση για να μείνει κάποιος στο ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη πλέον (μετά από 58, ΕΛΙΑ και ούτω καθεξής) είναι να μην έχει διαφορετική άποψη και κυρίως να μη διαφωνεί με τον κ. Βενιζέλο!! «Το ΠΑΣΟΚ για τον κ. Βενιζέλο  είναι μόνο το δικό του ΠΑΣΟΚ»!!

Φτάνει πια, έως εδώ  κ. Βενιζέλε!!!!

Κώστας Μπάστας είναι πρώην περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και υποψήφιος με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Α΄Αθήνας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - 'ΑΡΘΡΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ, Α΄ΑΘΗΝΑΣ, ΚΙΝΗΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΣΤΑΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]