ΡΟΗ
προηγ επομ

Προσλήψεις στην ΕΦΑ Δυτικής Αττικής

Η Εφορεία Δυτικής Αττικής ανακοινώνει την πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την εκτέλεση των αρχαιολογικών εργασιών της Πράξης «myEleusis: μύηση στην Ελευσίνα του Χθες με τα μάτια του Σήμερα (Κ.Ε.Τ6ΥΒΠ-00123,MIS5052061) με ακρωνύμιο myEleusis,της Ειδικής Δράσης
«ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΙΕΣ» -«ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΥΛΙΚΑ» – «ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία», για χρονικό διάστημα:

α) διάρκειας τριών (3) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης,για την ειδικότητα ΠΕ Αρχαιολόγου
β) διάρκειας τριών (3) μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης έως τηλήξη του έργου, εφόσον κριθεί αναγκαίο από την εξέλιξη αυτού, για την ειδικότητα ΠΕ Πληροφορικής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, με ηλεκτρονική αποστολή (e mail), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Πανός 16, Τ.Κ. 10555 (Πλάκα) Αθήνα, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν κ Ελισάβετ Αλβανού ή Χριστίνας Κούστα (τηλ. επικοινωνίας: 210 3213571) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργασίμων ημερών που αρχίζει από την επομένη εργάσιμη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από Δευτέρα 02-11- 2020 έως και Παρασκευή 06-11-2020 από 09.00 π.μ. έως 13.00 μ.μ.).

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!