Επιτυχόντες ΑΣΕΠ-3Κ: Αγωνία για οριστικούς πίνακες, «καρφιά» για ΜΜΕ

Aγωνία για τον χρόνο έκδοσης των οριστικών αποτελεσμάτων της 3Κ/2018 εκφράζουν, στον απόηχο και της τροπολογία για την παράτασης των συμβάσεων με επιστολή τους στον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Ιωάννη Καραβοκύρη από τον οποίο ζητούν συνάντηση, η επιτυχόντες της προκήρυξης. Μάλιστα, οι επιτυχόντες επικρίνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ που, όπως έχει γράψει η aftodioikisi.gr, μαζί με στελέχη της αντιπολίτευσης του ΑΣΕΠ παίζουν με τον πόνο των υποψηφίων μέσω «ασαφών δημοσιευμάτων» και φημολογιών.

Αναλυτικά η επιστολή, που έρχεται ως συνέχεια ανάλογης προς τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, έχει ως εξής:  

«Αξιότιμε Κε Πρόεδρε,

είμαστε εν αναμονή των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης 3κ/2018.

Λόγω ασαφών δημοσιεύσεων που διαρρέουν, θα θέλαμε να ενημερώσετε επίσημα εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους βάζοντας τέλος στην αγωνία μας και στις φημολογίες που κάθε τόσο διαψεύδουν τις δηλώσεις που είχατε αρχικά κάνει στον Υπουργό Εσωτερικών.

Πιστεύουμε οτι έχετε λάβει γνώση πως η καθυστέρηση των οριστικών αποτελεσμάτων θα επιφέρει αλλαγές στον τρόπο πρόσληψής μας.

Πιο συγκεκριμένα αν δεν προσληφθούμε όσοι είμαστε επιτυχόντες στα οριστικά αποτελέσματα πριν τις 15 Φεβρουαρίου 2019 μετά λόγω παγώματος προσλήψεων εν όψει δημοτικών εκλογών μένουμε στην αναμονή και στην ανεργία.

Στην συνέχεια ακολουθούν βουλευτικές εκλογές που και σε αυτή την περίπτωση έχουμε πάγωμα προσλήψεων.

Άρα αντιλαμβάνεστε οτι λίγες μέρες ακόμα καθυστέρησης απο το ΑΣΕΠ θα κοστίσουν μήνες ανεργίας σε όσους επιτύχουν δεδομένου ότι οι φορείς έχουν δικαίωμα να προσλάβουν 3 μήνες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων και οι συμβάσεις των προσωρινών επιτυχόντων λύνονται αυτοδίκαια με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.

Θέλουμε να δείξετε κατανόηση σε 130.000 υποψηφίους που βρίσκονται στην δική σας βούληση και προσπάθεια ώστε να τοποθετηθούν όσοι πετύχουν στις θέσεις τους και να κοιτάξουν προς άλλες κατευθύνσεις όσοι αποτύχουν.

Αιτούμαστε συνάντηση μαζί σας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση οι εκπρόσωποι της διαδικτυακής ομάδας

«Ενωμένοι Υποψήφιοι «

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΜΜΕ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΑΡΦΙΑ, ΑΓΩΝΙΑ, ΚΑΡΑΒΟΚΥΡΗΣ, 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!