ΑΣΕΠ 3Κ/2018 -«Ενωμένοι Υποψήφιοι»: Ζητούν συνάντηση με ΑΣΕΠ και στήριξη Χαρίτση

  • Απο stergios
  • 9 Δεκεμβρίου 2018 - 20:46
  • Comments Off

Τη στήριξη του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, και τη συνδρομή του ώστε να ανακοινωθούν άμεσα τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 3Κ/2018, ζητούν με διαδικτυακή τους ανάρτηση τα μέλη της πρωτοβουλίας «Ενωμένοι Υποψήφιοι».

Οι Υποψήφιοι ζητούν από τον κ. Χαρίτση «να σταθείτε αρωγός στην προσπάθειά μας, υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημά μας και αν είναι εφικτό με την δική σας παρουσία ή στελέχους του Υπουργείου» σε συνάντηση που έχουν ζητήσει να έχουν με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ.

Αναλυτικότερα, ολόκληρη η επιστολή της πρωτοβουλίας «Ενωμένοι Υποψήφιοι» :

«Αξιότιμε Υπουργέ Εσωτερικών Κε Αλέξη Χαρίτση,
ο χρόνος για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων έχει παραταθεί από τις αρχικές προβλέψεις.
Κατανοούμε ότι αυτή η χρονική μετάθεση προέρχεται από το ΑΣΕΠ.
Εμείς οι Υποψήφιοι της προκήρυξης 3κ/2018 μέσω του διαδικτύου έχουμε πειστεί ότι τα οριστικά αποτελέσματα είναι έτοιμα εφόσον δεν υπάρχουν υποψήφιοι που δεν έχει δεσμευτεί το ηλεκτρονικό τους παράβολο εκτός αυτών που πληκτρολόγησαν λάθος αριθμό ή δεν το συμπεριέλαβαν στο φάκελο προς το ΑΣΕΠ.
Όσο καθυστερεί η ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, τόσο πλησιάζουμε στις εκλογές, τον Μάιο δημοτικές και τον Οκτώβριο βουλευτικές.
Είναι γνωστό ότι για συγκεκριμένο χρονικό όριο πριν και μετά από εκλογικές διαδικασίες, υπάρχει πάγωμα νέων προσλήψεων. Συνυπολογίζοντας ότι οι φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησησης έχουν τη δυνατότητα να προσλάβουν τους επιτυχόντες 3 μήνες μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρωθεί μέχρι τις βουλευτικές εκλογές ή αξιοκρατική προκήρυξη 3κ/2018 και όσοι έχουν πετύχει να μείνουν άνεργοι εφόσον οι συμβάσεις τους λύονται αυτοδικαίως με την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.
Ενωθήκαμε διαδικτυακά και αποστείλαμε αίτημα συνάντησης στον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ ώστε να δοθούν απαντήσεις σε εμάς τους άμεσα ενδιαφερόμενους για την καθυστέρηση των αποτελεσμάτων, που κατά δήλωσή του στις 20 Οκτωβρίου δεν επρόκειτο να συμβεί.
Θα θέλαμε από εσάς να σταθείτε αρωγός στην προσπάθειά μας, υποστηρίζοντας το δίκαιο αίτημά μας και αν είναι εφικτό με την δική σας παρουσία ή στελέχους του Υπουργείου σας στη συνάντηση.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Μετά τιμής, οι εκπρόσωποι της διαδικτυακής ομάδας «3κ/2018 Ενωμένοι Υποψήφιοι».»

Παράλληλα, οι υποψήφιοι στέλνουν και το σχετικό ερώτημά τους για την αυριανή εκπομπή στον Αθήνα 984 όπου καλεσμένος είναι ο υπουργός Εσωτερικών.

ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ, ΑΣΕΠ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ, ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, 3Κ/2018, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!