ΑΣΕΠ-3Κ: Μετά το μεσημέρι της Τετάρτης οι οριστικοί πίνακες ΔΕ, ΥΕ

Αύριο μετά τις 2 μεσημέρι θα ανακοινωθούν τελικά οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ/2018 για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ. Σύμφωνα με πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, με βάση τα έως τώρα δεδομένα, ο στόχος για τη σημερινή ημέρα δεν μπορεί να επιτευχθεί καθώς υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες με τις δυο θέσεις στις οποίες είχε αναφερθεί σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα. Εκκρεμότητες οι οποίες αναμένεται να λυθούν το απόγευμα.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μετά (πιθανόν σήμερα το απόγευμα) θα συνεδριάσουν τα τμήματα του ΑΣΕΠ,  προκειμένου να επικυρώσουν τους οριστικούς πίνακες και στη συνέχεια να προχωρήσει η τελική διαδικασία για την ανακοίνωσή τους.

Κάτι που, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του ΑΣΕΠ, αναμένεται να γίνει την Τετάρτη μετά τις 2 το μεσημέρι, οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων στις προκηρύξεις 1ΕΑ/2019 και 2ΕΑ/2019 για προσλήψεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΤΕΤΑΡΤΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΔΕ, ΥΕ, ΑΣΕΠ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!