ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Ολομέλεια ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Stop στην κλήρωση για ΥΕ λόγω καθυστερήσεων

Φρένο στην κλήρωση για περίπου 100 θέσεις ΥΕ λόγω ισοβαθμίας, που αποκάλυψε η aftodioikisi.gr, βάζει, τελικώς, το ΑΣΕΠ. Συγκεκριμένα, συμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας με ομόφωνη απόφαση της ελάσσονος Ολομέλειας της Ανεξάρτητης Αρχής, και για τους ΥΕ εφαρμόζονται τα (αναλυτικότερα) κριτήρια που ισχύουν και τις άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης (ΔΕ, ΤΕ και ΠΕ), με αποτέλεσμα, πλέον, να μην προκύπτουν ισοβαθμίες.

Σύμφωνα με στελέχη του ΑΣΕΠ, η ερμηνεία που έγινε από την Ολομέλεια της Ανεξάρτητης Αρχής με ομόφωνη απόφαση είναι πλήρως τεκμηριωμένη νομικά και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, σε περίπτωση κλήρωσης, ήταν πιθανόν η ανακοίνωση των οριστικών πινάκων να μεταφερόταν ακόμη και ένα μήνα αργότερα, δηλαδή, για τα μέσα με τέλη Ιουνίου.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΚΛΗΡΩΣΗ, ΣΤΟΠ, ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΑΣΕΠ 3Κ/2018, ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!