ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Ίσως & σήμερα οι οριστικοί πίνακες ΔΕ, ΥΕ -Όλα τα δεδομένα

ΑΣΕΠ: Έρχονται αποτελέσματα για 14 προκηρύξεις (λίστα)

Με γεωμετρική πρόοδο «κλειδώνουν» οι τελευταίες θέσεις ΔΕ για την μεγάλη προκήρυξη του ΑΣΕΠ, με αποτέλεσμα στελέχη της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr να εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι, μετά τους ΠΕ και ΤΕ, οι οριστικοί πίνακες για τις κατηγορίες ΔΕ και ΥΕ, ίσως να ανακοινωθούν και σήμερα Τρίτη.

Είναι ενδεικτικό ότι χθες το μεσημέρι είχαν μείνει εφτά θέσεις για να «κλειδώσουν» οι 2.714 θέσεις της κατηγορίας Δ.Ε., ενώ το απόγευμα δύο. Όπως τονίζουν τα στελέχη του ΑΣΕΠ στην ιστοσελίδα, καθώς η Ανεξάρτητη Αρχή έχει «σκάψει βαθιά» στους υποψηφίους, πρόκειται για «καθαρές» αιτήσεις που «κουμπώνουν», πλέον, ευκολία στις εναπομείνασες θέσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη του ΑΣΕΠ, εφόσον έως σήμερα το μεσημέρι έχουν «κλειδώσει» και οι υπόλοιπες δύο θέσεις ΔΕ, τότε είναι πιθανόν οι οριστικοί πίνακες για ΔΕ και ΥΕ να ανακοινωθούν και εντός της ημέρας. Διαφορετικά, αυτό θα γίνει αύριο, Τετάρτη.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΑΣΕΠ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΔΕ, ΥΕ, 3Κ/2018


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]