ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΑΣΕΠ-3Κ/2018: Συνεχίζεται ο έλεγχος- Πότε τα αποτελέσματα (τελευταίες πληροφορίες)

Με εντατικούς και αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται από τους υπαλλήλους του ΑΣΕΠ ο έλεγχος των αιτήσεων της προκήρυξης 3Κ/2018, προκειμένου να εκδοθούν τα τελικά αποτελέσματα για την πρόσληψη 8.166 μόνιμων υπαλλήλων στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ που επικαλέστηκε ο δημοσιογράφος Χρ. Βούζας, στην εκπομπή «aftodioikisi.gr», στο ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» έχουν ήδη κλειδώσει πάνω από 5.500 από τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης. Όπως είχε γράψει τις προηγούμενες μέρες η aftodioikisi.gr, οι αρχικές εκτιμήσεις της Ανεξάρτητης Αρχής που είχε καταγράψει η ιστοσελίδα για ανάρτηση των οριστικών πινάκων στις 31 Δεκεμβρίου 2018, δεν υφίστανται πλέον, αφού οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΑΣΕΠ, κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες συνθήκες στον έλεγχο των δικαιολογητικών.

Τις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα αποτελέσματα του «δεύτερου γύρου» του ελέγχου θα μπουν στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΑΣΕΠ, ώστε να βγουν και οι υπόλοιπες θέσεις μέχρι τις 8.166.

Ωστόσο όπως μας ανέφεραν οι ίδιες πηγές που γνωρίζουν τη διαδικασία, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου, το ηλεκτρονικό σύστημα μηχανογράφησης θα δώσει το δεύτερο μεγάλο όγκο των εγκεκριμένων αιτήσεων και τότε το ΑΣΕΠ θα μπορεί να κάνει την τελική εκτίμηση για την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων.
Σε κάθε περίπτωση εντός του Ιανουαρίου το ΑΣΕΠ, όπως αποτυπώνεται από πηγές της ίδιας της Ανεξάρτητης Αρχής, θα είναι σε θέση να δημοσιοποιήσει τους οριστικούς πίνακες, ώστε  να ολοκληρωθεί με επιτυχία, ο μεγαλύτερος διαγωνισμός από συστάσεως ΑΣΕΠ για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε δήμους.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΔΗΜΟΙ, ΑΣΕΠ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΕΛΕΓΧΟΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3Κ/2018


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!