ΑΣΕΠ-Οριστικά αποτελέσματα 3Κ: Ορόσημο η 31η Δεκεμβρίου -Οι τελευταίες πληροφορίες - Aftodioikisi.gr
Τρίτη
5
Ιούλιος
Back

ΑΣΕΠ-Οριστικά αποτελέσματα 3Κ: Ορόσημο η 31η Δεκεμβρίου -Οι τελευταίες πληροφορίες

Αγώνα δρόμου κάνουν οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ, προκειμένου να βγάλουν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2018. Σύμφωνα με πηγές του ΑΣΕΠ που μίλησαν στην aftodioikisi έχουν ήδη κλειδώσει πάνω από 5.500 από τις συνολικά 8.166 θέσεις της προκήρυξης για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Ωστόσο φαντάζει σχεδόν αδύνατον να υπάρξουν οριστικά αποτελέσματα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2018. Υπενθυμίζουμε ότι σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, ο υπουργός Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτσης δήλωσε ότι η πληροφόρηση που έχει από το Διοίκηση του ΑΣΕΠ είναι ότι θα υπάρξει έκδοση των οριστικών πινάκων μέχρι το τέλος του χρόνου.

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες από την Ανεξάρτητη Αρχή, σημειώνουν ότι παρότι καταβάλλεται υπεράνθρωπη προσπάθεια και σχεδόν το σύνολο του προσωπικού του ΑΣΕΠ έχει «πέσει» πάνω στο έλεγχο των αιτήσεων, οι περίπου 2.500 θέσεις που απομένουν ώστε να βγουν τα τελικά αποτελέσματα, δεν προχωρούν με τους ίδιους ρυθμούς όπως έγινε με τις πρώτες 5.000.

Πλέον οι υπάλληλοι του ΑΣΕΠ για να «κλειδώσει» μια μόνιμη θέση  μπορεί να χρειαστεί να ψάξουν σε βάθος και πολλές αιτήσεις. Αυτό πρακτικά σημαίνει όπως μας ανέφεραν στελέχη που γνωρίζουν τη διαδικασία, ότι θα χρειαστεί και ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον Ιανουάριο ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος και να δοθούν οι οριστικοί πίνακες.

Όμως η 31η Δεκεμβρίου παραμένει κρίσιμη αφού θεωρείται ότι μέχρι εκείνη τη μέρα θα βγει μεγάλος όγκος αιτήσεων που θα επιτρέπει στην Ανεξάρτητη Αρχή να μπορεί να προσδιορίσει επακριβώς την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Πληροφορίες θέλουν το νέο «στοίχημα» της Ανεξάρτητης Αρχής με το χρόνο να προσδιορίζεται στις 10 με 15 Ιανουαρίου, ημερομηνίες που θεωρούνται ως πιο πιθανές πλέον για την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων.  Ίδωμεν…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!