Δήμος Κιλκίς: «Άνοιξη των Παιδιών» 2013

Πληθώρα ψυχαγωγικών αλλά και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι μικροί συμμετέχοντες στην «Άνοιξη των παιδιών”, που διοργανώνει για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού (Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.) του Δήμου Κιλκίς.

Το πρόγραμμα της φετινής “Άνοιξης” έχει εμπλουτιστεί με περισσότερες δράσεις, οι  οποίες έχουν επιλεχθεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να συνδυάζουν τη δημιουργία, τον αθλητισμό, την ψυχαγωγία, αλλά και την εκπαίδευση.

Οι συνεργαζόμενοι φορείς που συμμετέχουν στην 3η “Άνοιξη των Παιδιών” του ΟΠΟΝΓΑ είναι η Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., ο Σύλλογος Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κιλκίς, καθώς επίσης και η Ομάδα Εθελοντών Δήμου Κιλκίς “Ανεμόμυλοι”.

Ο ΟΠΟΝΓΑ προσκαλεί όλα τα παιδιά του Δήμου Κιλκίς να αγκαλιάσουν την φετινή “Άνοιξη” και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις της.

 

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 27 Απριλίου 2013

19:00-21:00 “Ανοιξιάτικα Παιχνιδίσματα”, Πλατεία Ειρήνης

Από την Ομάδα Εθελοντών Δήμου Κιλκίς “Ανεμόμυλοι”.

Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα του Δήμου “Ανεμόμυλοι” θα στήσει στην Πλατεία Ειρήνης ψυχαγωγικά παιχνίδια για τα παιδιά, όπως “Βρίσκω το στόχο”, “Φτιάχνω ανεμόμυλους”, “Κρικομπερδέματα”, “Τενεκεδάκια”, κ.ά.

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

09:30-13:30 “Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης”, Πλατεία Ειρήνης

Από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Η Ε.Ε.Α.Α. θα υλοποιήσει το «Λούνα-παρκ Ανακύκλωσης», όπου παιδιά της τετάρτης και πέμπτης τάξης δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία και να παίξουν (παζλ, τσουβαλοδρομίες, φιδάκι, κρίκους, τροχούς ανακύκλωσης κλπ.), αλλά και να εκπαιδευτούν για τα υλικά που ανακυκλώνονται.

 

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

18:00-21:00 “Πετάλι και Δράση – αγώνες δεξιοτεχνίας” Πλατεία Ειρήνης

Από τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου Κιλκίς.

Ο Σύλλογος θα διαμορφώσει την πλατεία Ειρήνης σε αγωνιστικό χώρο, όπου και θα λάβουν χώρα αγώνες δεξιοτεχνίας μετ” εμποδίων.

 

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

19:30-21:30  “Τέννις για όλους” 21η Ιουνίου (στο ύψος 25ης Μαρτίου).

Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κιλκίς.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης θα μετατρέψει την 21η Ιουνίου σε γήπεδο τέννις με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε όσους, μικρούς και μεγάλους το επιθυμούν, να δοκιμάσουν το πανέμορφο αυτό άθλημα.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση