Υπέρ των πρόωρων εκλογών ο Αντώνης Σαμαράς

Επισήμως δεν έχει εκφραστεί για την επικαιρότητα. Ανεπισήμως, ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός αναπτύσσει μεγάλη κινητικότητα. Σύμφωνα μ την Καθημερινή, ο Αντώνης Σαμαράς συναντάει κόσμο και εκφράζει πάντα χωρίς φόβο, αλλά με πάθος, τις απόψεις του. Οπως μάλιστα λέει σε συνομιλητές του, είναι υπέρ των πρόωρων εκλογών, ώστε «να καθαρίσει το τοπίο», εννοώντας πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αυτή την επιλογή θα καταγράψει μια νέα καθαρή νίκη έναντι του Τσίπρα και ταυτόχρονα θα ξεμπερδέψει με την απλή αναλογική, την οποία, ειρήσθω εν παρόδω, ο Μεσσήνιος τη θεωρεί εθνικά επικίνδυνη.

Εσωκομματική βεντέτα

Οσοι, πάντως, σύμφωνα με το pontiki.gr, συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό έχουν να το λένε πως είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιμέρους διαφωνίες προφανώς και υπάρχουν, αλλά στη μεγάλη εικόνα ο Σαμαράς βάζει μεγάλο βαθμό στον πρωθυπουργό, θεωρώντας πως επιτελεί με επιτυχία τα καθήκοντά του. Εκεί, ωστόσο, που φαίνεται να αναπτύσσεται μια εστία είναι μεταξύ σαμαρικών –όχι όμως του ίδιου του Σαμαρά– και Νίκου Δένδια. Μου λένε πως στελέχη που πρόσκεινται στη σκληρή δεξιά πτέρυγα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον υπουργό Εξωτερικών. Και με την πρώτη ευκαιρία είναι έτοιμοι να το δείξουν.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!