Υπεκφυγές Οικονόμου για τον (επερχόμενο) ανασχηματισμό

  • Απο Aftodioikisi News
  • 30 Αυγούστου 2021 - 13:05
  • Comments Off

Υπεκφυγές Οικονόμου για τον (επερχόμενο) ανασχηματισμό

Με ντρίπλες απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη βροχή ερωτημάτων για τον επερχόμενο ανασχηματισμό αποφεύγοντας να δώσει σαφείς απαντήσεις.

«Η ανάγκη, η έκταση, το βάθος, και το αποτύπωμα και ο χαρακτήρας της αναδιάταξης του στελεχικού δυναμικού της κυβέρνησης είναι κάτι που αφορά τον πρωθυπουργό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την πλήρη αίσθηση της εικόνας, γνωρίζει την πλήρη εικόνα και αυτός έχει όχι μόνο το συνταγματικό προνόμιο του πρωθυπουργού αλλά και την ευθύνη έναντι των πολιτών να παίρνει τις αποφάσεις εκείνες για να πηγαίνουμε την πατρίδα μπροστά. Αυτό έγινε μέχρι σήμερα αυτό θα γίνει και τώρα» τόνισε ο κ. Οικονόμου στο ερώτημα αν έχει έρθει η ώρα του ανασχηματισμού.

Ερωτώμενος για το αν η αυριανή συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου γίνει με την ίδια σύνθεση, καθώς και σε ερωτήσεις για το εύρος του,απάντησε.

«Σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον ανασχηματισμό δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Δεν θα σας κάνει σοφότερους, δεν έχω να προσθέσω κάτι».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]