Τρίτη
6
Ιούνιος
Back
Απάντηση εργαζομένων Εθνικού Θεάτρου προς Τσίπρα

Τσίπρας: Αγοράζετε φρεγάτες λες και αγοράζετε γραβάτες-Πού θα φτάσει ο λογαριασμός;

Τσίπρας: Αγοράζετε φρεγάτες λες και αγοράζετε γραβάτες-Που θα φτάσει ο λογαριασμός;

Ξοδεύετε τα χρήματα του ελληνικού λαού λες και είναι χρήματα της οικογένειας σας Αγοράζετε φρεγάτες λες και αγοράζετε γραβάτες από πολυκατάστημα. Που θα φτάσει ο λογαριασμός;

Πάει πολύ το εμπόριο του κίβδηλου πατριωτισμού. Θα κριθούμε από την ιστορία και τους πολίτες. Επιβάλλεται να μιλήσουμε την γλώσσα της αλήθειας και οι πολίτες να κρίνουν, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Πρόκειται κατά την άποψή μας για μια κακή συμφωνία. Δεν δίνουμε συναίνεση στο λάθος κύριε Μητσοτάκη. Ακριβώς γιατί τις πράξεις μας και την ψήφο μας σήμερα θα τις κρίνουν οι πολίτες» ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δικές σας κυβερνήσεις χρεοκόπησαν την χώρα. Βγάλαμε τη χώρα από αυτή τη δύσκολη θέση. Όταν διαπραγματευόμασταν εμείς είχαμε στο μυαλό μας την αναγκαιότητα για επαρκή άμυνα, αλλά και το τελευταίο ευρώ του Έλληνα φορολογούμενου» τόνισε.

«Κυβερνάτε μια άλλη χώρα. Φουσκώσατε τον αμυντικό προϋπολογισμό της χώρας με πάνω από 10 δις ευρώ» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας

Δεν θα δώσουμε συναίνεση στο λάθος, υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!