ΣΥΡΙΖΑ: Οι πολίτες να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για τη Δημοκρατία

Το «καθήκον» όχι μόνο «να διαφυλάξουμε το δημοκρατικό πολίτευμα και τις κατακτήσεις του αλλά και αγωνιστούμε ώστε να διευρύνουμε τα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑσε ανακοίνωσή του για τη σημερινή 45η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

«Η επέτειος για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας αποτελεί πρωτίστως ημέρα μνήμης και αναστοχασμού. Θυμόμαστε και τιμούμε όλους τους αγωνιστές, τις αγωνίστριες και τη νεολαία που έδωσαν τη σκληρή μάχη προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από τη χούντα των συνταγματαρχών η οποία, εκτός όλων των άλλων δεινών, είναι υπεύθυνη για την προδοσία της Κύπρου» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, όπως σημειώνει «έχουμε χρέος να αποκρούσουμε προκλήσεις που αμφισβητούν ευθέως τους δημοκρατικούς αγώνες».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους τους πολίτες «να βρίσκονται σε διαρκή επαγρύπνηση για τη Δημοκρατία». Όπως τονίζει, «η χώρα δεν κινδυνεύει πια από τα τανκς των συνταγματαρχών, ωστόσο η υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας αποτελεί διακύβευμα που τίθεται σε καθημερινή βάση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ, ΔΙΑΡΚΕΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!