ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Λιβάνιος πιάστηκε με την γίδα στην πλάτη

Νέα επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ προς τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο αναφορικά με συνεργάτη του -απότακτο αστυνομικο, που πλέον έχει αποπεμφθεί.

Ειδικότερα έξι ερωτήματα στον υφυπουργό Θεόδωρο Λιβάνιο αναφορικά με τον συνεργάτη του κ. Μούγιο, απευθύνει με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο κ. Λιβάνιος επιχειρεί να πείσει ότι ο κ. Μούγιος ήταν απλά ‘εθελοντής’ που απομακρύνθηκε μετά τις αποκαλύψεις και δεν γνώριζε το παρελθόν του.

«Ο κ. Λιβάνιος πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη και νομίζει ότι θα γλιτώσει με γελοίες δικαιολογίες. Ακόμα και οι ‘εθελοντές’ οφείλουν να έχουν ΦΕΚ ως άμισθοι σύμβουλοι».

Στη συνέχει τον καλεί να απαντήσει άμεσα στα παρακάτω ερωτήματα:

Ο κ. Μούγιος ήταν δική του επιλογή, ή του επιβλήθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και από ποιον;

Πώς έβαλε έναν «εθελοντή» στην επιτροπή που θα εξετάζει και θα εισηγείται για έργα 2,5 δισ. που αφορούν τους ΟΤΑ;

Πόσα και ποια έργα για ΟΤΑ έχει κρίνει μέχρι στιγμής και σε ποιο ποσό ανέρχονται;

Πώς γίνεται ένας «εθελοντής» χωρίς ΦΕΚ να εμφανίζεται άλλοτε ως ειδικός συνεργάτης του και άλλοτε ως νομικός του σύμβουλος;

Από πού πληρωνόταν ο κ. Μούγιος με την τόσο πλούσια δράση και καθημερινή παρουσία εδώ και έναν χρόνο στο υπουργείο Εσωτερικών και στη Βουλή;

Θα κινηθεί νομικά εναντίον του «εθελοντή» που τον εξαπάτησε ο κ. Λιβάνιος;

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ, ΑΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!