Λιβάνιος, με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών: Ο απότακτος αστυνομικός ήταν εθελοντής μου

«Εθελοντή στο γραφείο του, το παρελθόν του οποίου του ήταν παντελώς άγνωστο», χαρακτηρίζει τον απότακτο αστυνομικό ο Θ. Λιβάνιος.

Τέσσερις ημέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» και τη σχετική δήλωση του τομεάρχη Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, ο υφυπουργός Εσωτερικών απάντησε σήμερα στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ισχυρίζεται, δε, ότι ««Το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται δημοσίευμα εφημερίδας, ήταν ένας από τους εθελοντές που είχαν παρουσία στο γραφείο του υφυπουργού Eσωτερικών. Το παρελθόν του ήταν παντελώς άγνωστο και στον υφυπουργό και στο υπόλοιπο πολιτικό γραφείο. Δεν διορίστηκε σε καμία θέση, όπως εύκολα οποιοσδήποτε μπορεί να διαπιστώσει, και δεν είχε λάβει καμία οικονομική απολαβή κατά το διάστημα της παρουσίας του. Στις 9 Οκτωβρίου -αρκετές ημέρες δηλαδή πριν από το δημοσίευμα- και μόλις περιήλθαν σε γνώση του γραφείου του υφυπουργού σχετικές πληροφορίες, απομακρύνθηκε αμέσως και όπως ήταν φυσικό διακόπηκε κάθε επικοινωνία μαζί του. Σε τρεις συνέχειες η εφημερίδα επιμένει να αποδεικνύει ότι ο θησαυρός που υποτίθεται ότι ανακάλυψε, δεν είναι τίποτα παραπάνω από άνθρακες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το ερώτημα, βεβαίως, που προκύπτει, εκτός πολλών άλλων, είναι γιατί τα παραπάνω δεν ειπώθηκαν από την αρχή από τον κ. Λιβάνιο. Και χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα 24ωρα, ώστε να απαντήσει.΄

ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ, ΛΙΒΑΝΙΟΣ, ΑΠΟΤΑΚΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!