ΣΥΡΙΖΑ κατά Πατούλη για την αγωγή στην aftodioikisi.gr: «Καθεστωτική νοοτροπία»

ΣΥΡΙΖΑ κατά Πατούλη για την αγωγή στην aftodioikisi.gr: "Καθεστωτική νοοτροπία"

Επίθεση στον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την αγωγή των 500.000 ευρώ, με την οποία επιχειρεί να εξοντώσει την aftodioikisi.gr και τους εργαζόμενους στην ιστοσελίδα,  εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή του υπό τον τίτλο: «Προσπάθεια εξόντωσης του aftodioikisi.gr από τον εκλεκτό της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής», ο τομέας Εσωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για «καθεστωτική νοοτροπία της ΝΔ και του εκλεκτού της για την Περιφέρεια Αττικής κ. Πατούλη». Και προσθέτει: «Οι επιλεκτικές επιθέσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασκούν τον έλεγχο σε αιρετούς αντιπροσώπους, μόνο ως επιθέσεις απέναντι στη δημοκρατία μπορούν να χαρακτηριστούν».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 Προσπάθεια εξόντωσης του aftodioikisi.gr από τον εκλεκτό της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής

Η αγωγή του Περιφερειάρχη Αττικής κατά της ιστοσελίδας aftodioikisi.gr , αποκαλύπτει για μια ακόμη φορά την καθεστωτική νοοτροπία της ΝΔ και του εκλεκτού της για την Περιφέρεια Αττικής κ. Πατούλη.

Όποιο μέσο δεν τους περνάει τα non-paper ως αντικειμενικές ειδήσεις, όποιο μέσο ασκήσει κριτική, στοχοποιείται και μπαίνει στη μαύρη λίστα. Την αντιστροφή του αντικατοπτρισμού της «λίστα Πέτσα». Ο Περιφερειάρχης Αττικής στοχοποιεί ένα μικρότερο και ανεξάρτητο ΜΜΕ που αναδημοσίευσε ένα θέμα από ένα μεγαλύτερο, το οποίο δεν τολμά να αγγίξει. Αν τολμάει ας ζητήσει τα ρέστα από αυτόν που πρωτοδημοσίευσε το θέμα κι όχι απ’ αυτούς που το αναπαρήγαγαν με ρητή αναφορά στην πηγή.

Οι επιλεκτικές επιθέσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης που ασκούν τον έλεγχο σε αιρετούς αντιπροσώπους, μόνο ως επιθέσεις απέναντι στη δημοκρατία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ και η εξόντωση όσων διαφοροποιούνται, δυστυχώς είναι πάγια τακτική της Νέας Δημοκρατίας, εξού και η πτώση της Ελλάδας στον δείκτη για την ελευθερία του τύπου στον οποίο πλέον κατατάσσεται 24η στα 27 κράτη μέλη της Ε.Ε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της αγωγής Πατούλη κατά του aftodioikisi.gr, σηκώθηκε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης στα ΜΜΕ. 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΤΟΥΛΗΣ, AFTODIOIKISI.GR, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΑΓΩΓΗ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]