Στη Σάμο αύριο ο Μητσοτάκης -Τι θα πει σε αιρετούς και κατοίκους

Τον κύκλο των επισκέψεών του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ανοίγει αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος θα μεταβεί στη Σάμο.

O K. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Σάμο προκειμένου να ενημερώσει για τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης στο προσφυγικό – μεταναστευτικό και να ανακοινώσει μέτρα στήριξης των τοπικών κοινωνιών.

Το στίγμα των προθέσεών του για τη συνάντηση με τους αιρετούς των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου το είχε δώσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου και τη συνάντηση στο Μαξίμου με στελέχη της αυτοδιοίκησης των νησιών.

Η επιλογή της Σάμου, για να γίνει ο πρώτος σταθμός των επισκέψεων Μητσοτάκη στα νησιά δεν είναι καθόλου τυχαία. Οι εργασίες που πραγματοποιούνται για την κατασκευή του κλειστού κέντρου φιλοξενίας για πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στην τελική ευθεία και είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει η λειτουργία του. Στόχος της κυβέρνησης, σύμφωνα με πληροφορίες του capital.gr, είναι το κέντρο αυτό να αποτελέσει τον οδηγό για την κατασκευή και των υπόλοιπων κλειστών δομών. Αρχικά, γιατί μέσα σε σύντομο διάστημα, θα κλείσει στη Σάμο η ανοιχτή δομή. Επίσης, οι κάτοικοι των νησιών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν απτά αποτελέσματα από τον τρόπο λειτουργίας και την ασφάλεια που προσφέρει μία κλειστή δομή φιλοξενίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΣΑΜΟΣ, ΚΑΤΟΙΚΟΙ, ΑΙΡΕΤΟΙ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!