ΣΥΡΙΖΑ: Πρώτη μεγάλη νίκη η διεξαγωγή δημοψήφισματος για ΕΥΑΘ

Ως την «πρώτη μεγάλη νίκη στον αγώνα για να μην περάσει το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών», χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ τη χθεσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ.

«Η χθεσινή ιστορική απόφαση του ΔΣ Θεσσαλονίκης κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ και υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το θέμα, αποτελεί την πρώτη μεγάλη νίκη, στον αγώνα για να μην περάσει το ξεπούλημα των δημοσίων αγαθών. Μια νίκη που ήρθε έπειτα από την έντονη πίεση και τις συνεχείς κινητοποιήσεις τόσο του σωματείου της ΕΥΑΘ, όσο και των πρωτοβουλιών που έχουν σχηματιστεί«, αναφερεται σε σχτική ανακοίνωση.

Ο ΣΤΡΙΖΑ καλεί την κοινωνία της πόλης να πει ένα μεγάλο «οχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, «δίνοντας ηχηρό μήνυμα στην τρικομματική κυβέρνηση που πλιατσικολογεί στο δημόσιο πλούτο της χώρας» και τα δημοτικά συμβούλια όλων των δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης να πάρουν άμεσα ανάλογες αποφάσεις και να δώσουν τη μάχη «για να σωθεί το νερό και μια κομβικής σημασίας επιχείρηση».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΕΥΑΘ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!