Πορεία για το Πολυτεχνείο: Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλ. Τσίπρας

  • Απο stergios
  • 17 Νοεμβρίου 2019 - 09:46
  • Comments Off

Επικεφαλής του μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία του Πολυτεχνείου θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως έκανε γνωστό ο βουλευτής του κόμματος και πρώην γραμματέας, Πάνος Ρήγας. Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Ρήγα στο Facebook, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρίσκεται στην πορεία και θα τεθεί επικεφαλής στο μπλοκ του κόμματος. Μια απόφαση χωρίς προηγούμενο αφού είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που πρώην πρωθυπουργός συμμετέχει στην πορεία του Πολυτεχνείου».

Ο κ. Ρήγας επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει το φοιτητικό κίνημα και «εκδηλώνει την αντίθεση του στην παραβίαση του ασύλου και στο δόγμα της κυβέρνησης “νόμος και τάξη”».

«Ο φετινός εορτασμός ας είναι εφαλτήριο προάσπισης της δημοκρατίας μας, διαφύλαξης της ιστορικής μνήμης και διεκδίκησης ενός Πανεπιστημίου ανοιχτού στο λαό και τη νεολαία» κατέληξε ο κ. Ρήγας.

Υπενθυμίζεται ότι οι επετειακές εκδηλώσεις για τη συμπλήρωση 46 ετών από τα επεισόδια του Πολυτεχνείου θα κορυφωθούν το απόγευμα της Κυριακής, με την καθιερωμένη πορεία προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΠΟΡΕΙΑ, ΜΠΛΟΚ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!