«Πόλεμος» ανακοινώσεων για το σπασμένο χέρι του Σαμαρά

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τους Ανεξάρτητους Ελληνες, με αφορμή το σπασμένο χέρι του Αντώνη Σαμαρά και αιτία τα όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στην ομιλία του στο ΣΕΒ.

«Σε ρόλο Κασσάνδρας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο τέως πρωθυπουργός της αλήστου μνήμης μνημονιακής συγκυβέρνησης, προβλέποντας… ατυχήματα!», σχολίασε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. «Προς το παρόν, τα ατυχήματα συμβαίνουν μόνο στον κ. Σαμαρά. Του ευχόμαστε περαστικά για το χέρι του…», πρόσθεσε, αναφερόμενη στο προ λίγων ημερών ατύχημα του πρώην πρωθυπουργού, ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα σήμερα να εμφανιστεί με νάρθηκα.

Αμέση ήταν η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας κάνοντας επίθεση στην κ. Χρυσοβελώνη για την τελευταία της φράση. «Εχουν φθάσει να προειδοποιεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός τους για πιστωτικό γεγονός και συνεχίζουν το παραμύθι για Κασσάνδρες», ανέφερε η ανακοίνωση του κόμματος, που σημείωνε ακόμη «Για να μη μιλήσουμε για το θλιβερό λογοπαίγνιο όσον αφορά στο ατύχημα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός από λίγοι, είναι και κακοήθεις».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΧΕΡΙ, ΔΕΜΕΝΟ, ΝΑΡΘΗΚΑΣ


Αφήστε μια απάντηση