Στο στρατηγείο του Κώστα Καραμανλή στην πλατεία Μαβίλη – Τι ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός

To μήνυμα ότι «ακόμη και μια μέτρια συμφωνία είναι καλύτερη από μια μη συμφωνία» στέλνει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής μιλώντας με βουλευτές της Ν.Δ. που τον επισκέπτονται στο γραφείο του στη Βουλή όταν προσέρχεται για τις ονομαστικές ψηφοφορίες ή στο στρατηγείο του στην πλατεία Μαβίλη.

«Πρέπει να τελειώνει πάση θυσία τις διαπραγματεύσεις», λέει χαρακτηριστικά για την κυβέρνηση Τσίπρα. «Αργεί πάρα πολύ». Προειδοποιεί ότι ο χρόνος δουλεύει σε βάρος της.

«Πρέπει να γίνει συμφωνία το ταχύτερο δυνατό, διότι η επιβάρυνση είναι πλέον σε καθημερινή βάση για τη χώρα», τονίζει. «Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και για την ίδια την κυβέρνηση. Η περίοδος χάριτος εξαντλείται».

Ο πρώην πρωθυπουργός είναι πολύ ανήσυχος για τη σκλήρυνση της θέσης των δανειστών και τις συνθήκες ασφυξίας που διαμορφώνονται στην οικονομία. Θεωρεί πάντως ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα ρίξει τη χώρα στα βράχια. «Παρά τις διαφωνίες και τα προβλήματα, θα τα βρει με τους δανειστές», δηλώνει.

Θεωρεί δεδομένο ότι θα ζητηθούν νέα σκληρά μέτρα τα οποία θα είναι δύσκολο να περάσουν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ χωρίς να υπάρξουν απώλειες.

karamanlis

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΝΔ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΑΒΙΛΗ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!