Πελώνη: Μέχρι αύριο οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού-
Πέμπτη
1
Δεκέμβριος
Back
Ράδιο Αρβύλα: Κάνουν «ρόμπα» την Πελώνη -"Ποιος Κομφούκιος" (βίντεο)

Πελώνη: Μέχρι αύριο οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για υποχρεωτικότητα-κλειστούς χώρους

Πελώνη: Μέχρι αύριο οι ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για υποχρεωτικότητα-κλειστούς χώρους

Μέχρι αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της κυβέρνησης που αφορούν την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού σε συγκεκριμένα πεδία, καθώς και το πλαίσιο λειτουργίας των κλειστών χώρων από το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Αυτό ήταν το μήνυμα της Αριστοτελίας Πελώνη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν θέλησε να εισέλθει σε λεπτομέρειες, αφού οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό, ωστόσο τόνισε ότι λόγω των νέων δεδομένων η κυβέρνηση εισέρχεται στην τρίτη φάση του σχεδιασμού που προβλέπει υποχρέωση εμβολιασμού για συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών.

Οι ανακοινώσεις θα αφορούν συγκεκριμένα πεδία υποχρεωτικότητας, τόνισε η κυρία  Πελώνη και πρόσθεσε: «Προφανώς θα υπάρχει ένα πλαίσιο που θα πρέπει να εφαρμοστεί εφόσον μιλάμε για υποχρεωτικότητα».

Σχετικά με το αν εξετάζεται ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και στους εκπαιδευτικούς, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως μέχρι στιγμής ο εμβολιασμός στην συγκεκριμένη ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, με ποσοστό άνω του 70%.

Η κ. Πελώνη άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξουν επιπλέον προνόμια στους εμβολιασμένους.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος και είναι δείγμα των ανακοινώσεων που έρχονται για την εστίαση, απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν ισχύουν οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των κλειστών χώρων από τις 15 Ιουλίου.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!