Πειραιάς: Αντιδράσεις για το γκρέμισμα αυθαιρέτων συλλόγου στην Φρεαττύδα

Την αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Δρίτσα αλλά και το Πειραϊκού Δημοτικού Δικτύου «Το Λιμάνι της Αγωνίας» προκάλεσε το γκρέμισμα από το Δήμο Πειραιά αυθαιρέτων εγκαταστάσεων στην παραλία της Φρεαττύδας.

«Ο Δήμος Πειραιά, χωρίς να εξαντλήσει το διάλογο με τους πολίτες, προχώρησε σε γκρέμισμα των πρόχειρων εγκαταστάσεων του συλλόγου «Τερψιχόρη», στον οποίο είχε δοθεί άδεια από τον πρώην δήμαρχο Πειραιά Χ. Αγραπίδη», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Δρίτσας, προσθέτοντας ότι «οι εγκαταστάσεις αυτές χρησιμοποιούνταν από πολίτες για πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις».

»Ένας δήμαρχος με δημοκρατική ευαισθησία δικαιούται βέβαια να αλλάξει την απόφαση ενός προκατόχου του, δεν του ταιριάζει όμως σε καμιά περίπτωση να κάνει επίδειξη πυγμής, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι για τις ατελείωτες αυθαιρεσίες εμπορικών χρήσεων, ο Δήμος Πειραιά διαχρονικά επιδεικνύει ανεξάντλητη ανοχή και επιείκεια» καταλήγει ο κ. Δρίτσας.

Ερωτήματα από το «Λιμάνι της Αγωνίας»

Στο ίδιο μήκος κύματος και το «Λιμάνι της Αγωνίας» θέτει σειρά ερωτημάτων στον Β. Μιχαλολιάκο:

-Πότε κε Δήμαρχε θα ασχοληθείτε με τη βόρεια πλευρά της ΦΡΕΑΤΤΥΔΑΣ αλλά και με τις παρανομίες στα ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ;

-Πότε κε Δήμαρχε θα μας πληροφορήσετε για τον τρόπο ηλεκτροδότησης και υδροδότησης  των επιχειρήσεων στις δύο παραλίες, διότι αυτό που εμείς γνωρίζουμε είναι ότι ο Δήμος τους παρέχει φώς και νερό.

Σας  προκαλούμε να μας διαψεύσετε.

-Πότε κε Δήμαρχε θα ασχοληθείτε με τις παράγκες στο Τουρκολίμανο (για τις οποίες συνέχεια και εσείς και οι αντιδήμαρχοί σας ,αλλά και όλοι οι δημοτικοί σας σύμβουλοι παρέχετε διαρκώς αναστολές κατεδάφισης);

-Πότε κε  Δήμαρχε θα καθαρίσετε την πόλη από τα αυθαίρετα κτίσματα και αυθαίρετες επεκτάσεις  και μάλιστα εμπορικής φύσεως, δηλ. παρανομίες από τις οποίες κάποιοι κερδίζουν αρκετά χρήματα;

-Για ποιο λόγο κε Δήμαρχε στοχοποείτε συγκεκριμένους συλλόγους, σε συγκεκριμένα σημεία της πόλης, ενώ σε κάθε ευκαιρία στηρίζετε και χρηματοδοτείτε συλλόγους που δεν έχουν να παρουσιάσουν κάποιο ιδιαίτερο έργο, αλλά το μεγάλο προσόν τους είναι ότι είναι φίλα προσκείμενοι σε εσάς και σαφώς υπό τον έλεγχό σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΔΡΙΤΣΑΣ, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!