Διαφωνεί το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης με την εκκαθάριση της ΕΛΒΟ

Τη διαφωνία του για την εκκαθάριση της ΕΛΒΟ εν λειτουργία, εξέφρασε το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης καλώντας τους αρμόδιους υπουργούς να αλλάξουν τις αποφάσεις τους, καθώς και να δώσει το κράτος τα χρήματα που χρωστάει στην επιχείρηση για να συνεχίσει απρόσκοπτα τον εθνικό και αναπτυξιακό της ρόλο, είτε αυτόνομα είτε ενταγμένη σε έναν ενιαίο αμυντικό σχεδιασμό της χώρας.

«Διαφωνούμε ριζικά, γιατί η Ελλάδα χρειάζεται αμυντική βιομηχανία δική της, συγκροτημένη, αναδιαρθρωμένη, εκσυγχρονισμένη και παραγωγική, ιδιαίτερα τώρα που στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου επικρατεί αναταραχή και σύννεφα πολέμου έχουν μαζευτεί. Ιδιαίτερα τώρα που στα Βαλκάνια επικρατούν εύθραυστες ισορροπίες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει:

«Είναι γνωστό – προσθέτει – ότι η εταιρεία βρίσκεται προ των πυλών μεγάλων διεθνών συμβάσεων, που της εξασφαλίζουν βιωσιμότητα αλλά και διατήρηση – και γιατί όχι και ενίσχυση – του τόσο εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτει. Είναι βαρύ το πλήγμα της θέσης της εταιρείας σε εκκαθάριση, έστω και εν λειτουργία, καθώς και της ένταξης στην ανεργία 360 εργαζομένων και άλλων τόσων που εργάζονται σε συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες. Αυτό δεν είναι ανεκτό και αποδεκτό. Επιτέλους, δεν είναι όλα οικονομικά μεγέθη και αριθμοί!».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΣΟΚ, ΕΛΒΟ, ΔΙΑΦΩΝΙΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!