ΚΚΕ: Αναποτελεσματικά τα νέα κυβερνητικά μέτρα

Αναποτελεσματικά χαρακτήρισε τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για την αποτροπή της περαιτέρω εξάπλωσης της πανδημίας κορωνοϊού το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (ΚΚΕ).

Πιο συγκεκριμένα, το ΚΚΕ τόνισε ότι τα μέτρα αυτά δεν θα έχουν κανένα όφελος, όσο δεν ακούγονται τα προηγούμενα αιτήματα των εργαζομένων για μέτρα προστασίας σε χώρους, οι οποίοι τείνουν να γίνουν εστίες υπερμετάδοσης, όπως είναι οι χώροι δουλειάς, τα σχολεία και τα Μέσα Μεταφοράς.

Συνεχίζοντας, χαρακτηρίζει τη στάση της κυβέρνησης, που έχει τηρήσει μέχρι στιγμής στη διαχείριση της πανδημίας, ως προκλητική, αλλά και ταυτόχρονα απόλυτα εξηγήσιμη, καθώς κινείται με αποκλειστικό κριτήριο τις λεγόμενες “αντοχές της οικονομίας”, που στην πραγματικότητα είναι, σύμφωνα με το ΚΚΕ, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου και όχι η προστασία της δημόσιας υγείας.

«Όσο για τα μαθήματα προς τη νεολαία, η “γνήσια πρόοδος και ο αληθινός ριζοσπαστισμός”, που επικαλέστηκε ο Κυρ. Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, εκφράζονται στους δίκαιους αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας για τα αυτονόητα δικαιώματά της στην υγεία και τη μόρφωση, που με κάθε τρόπο συκοφάντησε και πολέμησε η κυβέρνηση της ΝΔ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΚΕ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΕΤΡΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!