Καταγγελία μητέρας: «Τα ΜΑΤ έλεγαν στα παιδιά πως θα φάνε χαστούκια»

  • Απο Μάκης Χολέβας
  • 17 Οκτωβρίου 2020 - 09:46
  • Comments Off

Μητέρα δύο μαθητών που ήταν στην πορεία κατήγγειλε πως άνδρες των ΜΑΤ απειλούσαν τα παιδιά πως «θα φάνε χαστούκια».

Απίστευτη καταγγελίας μητέρας δύο μαθητών που ήταν μεταξύ των παιδιών που περικυκλώθηκαν μετά την χθεσινή πορεία στο Σύνταγμα, έγινε το πρωί της Παρασκευής στο Open.

Όπως χαρακτηριστικά είπε η κ. Ελένη οι δύο γιοι της, ο ανιψιός της και ένας φίλος τους είναι τα αγόρια σε μία από τις… διάσημες φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ώρες.

Κλείστηκαν από τα ΜΑΤ την ώρα που πήγαιναν να πάρουν το μετρό για να επιστρέψουν σπίτι τους μετά από την συγκέντρωση, χωρίς να έχουν κάνει τίποτα ή να έχουν κάποια τσάντα μαζί τους.

Όταν λοιπόν οι αστυνομικοί τους ρώτησαν αν έχουν κάτι ύποπτο πάνω τους και απάντησαν αρνητικά, εκείνοι τους είπαν: «Αν βρεθεί οτιδήποτε να ξέρετε οτι και οι τέσσερις θα φάτε χαστούκια».

Ευτυχώς στο σημείο, όπως μπορείτε να δείτε και στο video, ήταν και κάποιοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι διαμαρτύρονταν στους αστυνομικούς και τελικά κατάφεραν να απελευθερωθούν τα 15χρονα παιδιά.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΜΑΤ, ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΟΡΕΙΑ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!