δημοσκόπηση-82-μονάδες-σε-ένα-χρόνο-έχε-932163
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | 15.11.2021 | 16:08

Δημοσκόπηση: 8,2 μονάδες σε ένα χρόνο έχει χάσει η ΝΔ

Οκτώ μονάδες σε σχέση με πέρυσι χάνει η Νέα Δημοκρατία, όπως δείχνει μια σύγκριση της δημοσκόπησης της Metron Analysis που δημοσιεύτηκε την Κυριακή στο «Βήμα» και την αντίστοιχη περσινή δημοσκόπηση της ίδιας εταιρία.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει στο «Βήμα» της Κυριακής το 28% των ψηφοφόρων, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο, σε δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας συγκέντρωνε 36,2%!

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέρυσι τέτοια εποχή, σε μέτρηση της ίδιας εταιρίας συγκεντρώνει 18,2%, ενώ φέτος συγκεντρώνει 18,3%, δεν σημειώνει δηλαδή ούτε κέρδη, ούτε απώλειες.

Το ΚΙΝΑΛ σήμερα συγκεντρώνει 9,8%, ενώ πέρυσι τον Οκτώβριο λάμβανε 6,1%.

Η Νέα Δημοκρατία, δηλαδή, έχει απώλεια 8,2 ποσοστιαίων μονάδων σε ένα χρόνο, ενώ το ΚΙΝΑΛ στο διάστημα αυτί κερδίζει 3,1 ποσοστιαίες μονάδες, αλλά όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η δημοσκοπική πτώση της ΝΔ δείχνει ότι το κυβερνών κόμμα έχει πλέον σοβαρό πρόβλημα στην απήχηση του στην κοινωνία. Το πρόβλημα θα καταστεί ακόμα πιο μεγάλο με δεδομένο ότι μπροστά μας έχουν ένα δύσκολο Χειμώνα ακρίβειας και μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας που θα αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη λαϊκή δυσαρέσκεια.

Τα ποσοστά που έδινε η εταιρεία πριν ένα χρόνο: