Δήμαρχο κοινής αποδοχής για Αμμόχωστο θέλει ο ΔΗΣΥ

«Αυτή την ώρα, που ξανανοίγει το παράθυρο για κινητικότητα στο κυπριακό πιστεύουμε ως Δημοκρατικός Συναγερμός πως η Αμμόχωστος θα πρέπει να είναι το σύμβολο της ενότητας και μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων αλλά και μεταξύ των πολιτών», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΔΗΣΥ.

Ακολουθεί αυτούσια:

Μετά και τον απροσδόκητο χαμό του δημάρχου Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανού, του ανθρώπου που συνέδεσε τη ζωή του με τον στόχο της επιστροφής της Αμμοχώστου, καλούμε δημόσια αλλά και αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία σε μια προσπάθεια συνεννόησης με τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου για κατάληξη σε μια προσωπικότητα που θα είναι κοινής αποδοχής από τους Αμμοχωστιανούς για το υπόλοιπο της θητείας του δημάρχου. Μιας προσωπικότητας που θα είναι στοχοπροσηλωμένη στην επίλυση του κυπριακού και της επιστροφής της Αμμοχώστου.

Το εκτελεστικό γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε να αναλάβει πρωτοβουλία και όρισε τον Αντιπρόεδρο της παράταξης και Βουλευτή Αμμοχώστου Γιώργος Κ. Γεωργίου για να βολιδοσκοπήσει τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις τις αμέσως επόμενες μέρες. Ευχή μας να έχει θετική κατάληξη η πρωτοβουλία μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΣΥ, ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ, ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!