ΑΝΕΛ κατά περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων για κακοδιαχείριση κονδυλίων

Τις σοβαρότατες καταγγελίες σχετικά με τη συγκάλυψη πράξεων κατάχρησης, διασπάθισης και δόλιας κακοδιαχείρισης κονδυλίων για την κατασκευή δημοσίων έργων, χρηματοδοτούμενων από το ΚΠΣ οι οποίες και εκφράστηκαν σε αναφορά του δρ Παύλου Μεταλληνού, πολιτικού Μηχανικού-Οικονομολόγου, υπαλλήλου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με έδρα την Κέρκυρα, μεταφέρει με ερώτησή του προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, Ευρυπίδη Στυλιανίδη και Αντώνη Ρουπακιώτη αντίστοιχα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ υπό τη βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και αυτή η Εκλογική Περιφέρεια.

Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, «ενώ το Υπουργείο Εσωτερικών εξανάγκασε το Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Π.-Δ.Ε.-Ι.Ν. κ. Αποστολόπουλο να διεξάγει δύο Ε.Δ.Ε» τα πορίσματα των οποίων «ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν στο Γραφείο του Περιφερειάρχη Ιονίων νήσων», ωστόσο αυτά δεν παραδίδονται στον κ. Μεταλληνό με το αιτιολογικό ότι η Ε.Δ.Ε. βρίσκεται σε εξέλιξη.

Και ο κ. Μεταλληνός, προσθέτει στη καταγγελία του ότι «διώκεται, διαπομπεύεται δημόσια και συκοφαντείται από τον Περιφερειάρχη κ. Σπ. Σπύρου, ο οποίος όχι μόνο επέβαλλε ποινή προκειμένου κατά τις επικείμενες κρίσεις Διευθυντών ο κ. Μεταλληνός να μην κριθεί άξιος ώστε να καταλάβει θέση Διευθυντή Δημοσίων Έργων, αλλά και δρομολογεί διαδικασίες εφεδρείας του, στην περίπτωση που υιοθετηθούν συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων».

Και προσθέτει την εξής συγκλονιστική καταγγελία που χρήζει και αυτή διερεύνηση: «Σε τέτοιο βαθμό έχει εκτραχυνθεί η κατάσταση, ώστε η αντιπυρική προστασία της Κέρκυρας τεχνηέντως παρέμεινε ευάλωτη καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προκειμένου σε περίπτωση δυσάρεστου συμβάντος να δικαιολογηθεί η απόδοση ευθυνών σε μένα, με σκοπό τη δίωξή μου».

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!