Καμμένος: Οι ΑΝ.ΕΛ. βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους

Στο πλευρό των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δήλωσε πως είναι ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, μετά τη συνάντηση που είχε με την εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το μεσημέρι, στη Βουλή.

«Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για διαθεσιμότητες εκτελώντας εντολές της τρόικας, την ίδια στιγμή οι κομματάρχες των τριών κομμάτων της συγκυβέρνησης διορίζουν 15.000 άτομα μέσω Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων. Κάνουν στην Ελλάδα μπίζνες σε βάρος του ελληνικού λαού. Οι ΑΝΕΛ βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους και βεβαίως θα είμαστε δίπλα στις οικογένειες οι οποίες διώχνονται από τις δουλειές τους για να αντικατασταθούν από τα παιδιά των κομματαρχών των Μ.Κ.Ο των συγκυβερνώντων. Θα είμαστε στο πεζοδρόμιο», δήλωσε ο Π. Καμμένος.

«Η συμπαράσταση που πρέπει διότι είναι κατανοητό ότι τα μεγάλα επιχειρηματικά εργολαβικά συμφέροντα έχουν πέσει πάνω μας, αλλά και γενικότερα το όλο το πολιτικό σύστημα διότι είμαστε ένας κλάδος που αντιστέκεται στις επιδιώξεις τους. Εμείς λέμε ότι θα αγωνισθούμε μέχρι τέλους ώστε να μην υπάρξει καμία απόλυση ή διαθεσιμότητα», σημείωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΚΑΜΜΕΝΟΣ)


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!