Ψινάκης: Τέρμα η Αθήνα -Ξανακατεβαίνει Μαραθώνα

Μιλώντας στα μέλη της παράταξής του, ο δήμαρχος Μαραθώνας, Ηλίας Ψηνάκης, ανακοίνωσε ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιο δήμαρχος, διεκδικώντας μια νέα θητεία.

«Ξεκινήστε την προεκλογική σας εκστρατεία, μαζέψτε ψήφους, γιατί θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος και στις εκλογές του 2019» ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το μήνυμά του προς τα μέλη της παράταξης των «Πολιτών» κατά τη διάρκεια της παραταξιακής συνάντησης που πραγματοποίησαν, ενόψει του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου.

Φαίνεται ότι ο κ. Ψινάκης… άφησε τις σκέψεις για εκλογική κάθοδο στον Δήμο Αθηναίων, όπως τον ήθελαν σχετικά σενάρια, που πύκνωσαν τους τελευταίους μήνες. Ενδεχομένως, η πρόσφατη ανακοίνωση του δημάρχου Μαραθώνα, να αποτελεί μία προσπάθεια συσπείρωσης της παράταξής του και μόνο…

Να σημειωθεί ότι στον δήμο αναμένονται αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων και των Προέδρων των Νομικών Προσώπων καθώς βρίσκονται όλοι στο χρονικό σημείο στο οποίο οι θητείες τους. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, οι αλλαγές θα έχουν ανακοινωθεί μέχρι την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΗΛΙΑΣ ΨΙΝΑΚΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!