Ποιοι, τελικά, εξαιρούνται από την παράταση των συμβάσεων

Καθώς αφενός η aftodioikisi.gr δέχθηκε πολλά ερωτήματα για το ποιοι εξαιρούνται από την τροπολογία για την παράταση των συμβάσεων καθαριότητας και αφετέρου υπήρξε παρερμηνεία της και δημιουργήθηκε σύγχυση, διευκρινίζονται τα εξής:

-Από την παράταση των συμβάσεων εξαιρούνται ΜΟΝΟ οι διμηνίτες, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που οι συμβάσεις τους παρατάθηκαν έως 31.12.2016.

-Με την φράση “λαμβανομένων υπόψη των εγγεγραμμένων πιστώσεων στους οικείους προϋπολογισμούς”, δίνεται στην ουσία η δυνατότητα, κυρίως, στους δήμους, εφόσον θεωρούν ότι δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να μην ανανεώσουν όλες τις συμβάσεις. Το γεγονός επιβεβαιώνει και η χθεσινή ανακοίνωση της ΚΕΔΕ η οποία στην ουσία λέει ότι θα «μπλοκάρει» τις προσλήψεις «αν δεν εξασφαλιστούν επιπλέον κονδύλια από τον Κρατικό Προϋπολογισμό και όχι από τα δημοτικά τέλη».

ΔΗΜΟΣΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ, ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ, ΔΙΜΗΝΙΤΕΣ, ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!