«Πέφτουν» στοιχήματα για τον Σκουρλέτη στον ανασχηματισμό

  • Απο stergios
  • 12 Αυγούστου 2018 - 11:17
  • Comments Off

Πηγές από το κυβερνών κόμμα επικαλείται η στήλη των «Νέων» Μικροπολιτικός, λέγοντας ότι από τα στοιχήματα που έχουν αρχίσει ήδη να «πέφτουν» για τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανάμεσα στους βουλευτές της συμπολίτευσης, το πιο δύσκολο αφορά τον Πάνο Σκουρλέτη.

Τι εννοεί; «Οι εκτιμήσεις διίστανται για το αν θα παραμείνει στην καρέκλα του υπουργού Εσωτερικών ή όχι. Πάντως, κι άλλες πηγές μου, που επιμένουν ότι έχουν γνώση όσων λέγονται εντός των τοίχων του Μαξίμου, δίνουν 50 – 50 την παραμονή του Πάνου στη θέση του.

Αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει άπαντες και δεν επιτρέπει να καταλήξουν σε μια εκτίμηση με σιγουριά είναι το γεγονός πως ο Σκουρλέτης έμεινε εκτός κάδρου των ευθυνών από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό.

Όταν λένε εκτός κάδρου εννοούν την απουσία του από την περίφημη πια συνέντευξη Τύπου αλλά και την ανάληψη των αρμοδιοτήτων του Νίκου Τόσκα», λέει η στήλη Μικροπολιτικός.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ, ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!