Ανασχηματισμός: Οι «σίγουροι» Τσακαλώτος-Χουλιαράκης και οι υπουργοποιήσεις ΠΑΣΟΚογενών

  • Απο stergios
  • 14 Ιουλίου 2018 - 20:08
  • Comments Off

Σενάρια ανασχηματισμού και αλλαγών προσώπων στο κυβερνητικό σχήμα εμφανίζονται σε παραπολιτικό δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής». Η στήλη «Βηματοδότης», επικαλούμενη υπουργούς της κυβέρνησης, αναφέρει ότι βρισκόμαστε σε «ρυθμούς ανασχηματισμού», αλλά διαβεβαιώνει ότι «δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να αποχωρήσει το δίδυμο του υπουργείου Οικονομικών, οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης».

Η στήλη υποστηρίζει ότι «είναι πολλοί που επιδιώκουν την απομάκρυνση τους και σπεύδουν να διαδώσουν ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Τσίπρας να πάει σε εκλογές με υπουργό Οικονομικών τον Ευκλείδη. Όπως όμως με διαβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί για τον απλούστατο λόγο ότι θα έδινε πολύ κακό σήμα τόσο στην Ευρώπη όσο και στις αγορές. Και μετά το «καψόνι» των Γερμανών με το ΦΠΑ, τα όποια σχέδια για απομάκρυνση του κ. Τσακαλώτου από την κυβέρνηση πετάγονται στον κάλαθο των αχρήστων».

Την ίδια στιγμή έκπληξη αναμένεται να προκύψει από την ζώνη των πασοκογενών. Σύμφωνα πάντα με τον «Βηματοδότη», «μεταδίδεται εντόνως» ότι είναι υπουργοποιήσιμος ο πρώην υπουργός Εσωτερικών επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Ραγκούσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, το όνομα της οποίας συνδέεται με την θέση της υφυπουργού Παιδείας.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΚΗΣ, ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!