Ο «χρησμός» Παπαχρήστου για την ανάρτηση της Ζανέτ.-«Ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς;»

  • Απο Aftodioikisi News
  • 9 Απριλίου 2021 - 12:18
  • Comments Off

Ο «χρησμός» Παπαχρήστου για την ανάρτηση της Ζανέτ. «Ξέρει κάτι περισσότερο από εμάς;»

Η ανάρτηση της αδελφής του Αλέξη Τσίπρα, Ζανέτ, προκάλεσε πλήθος σχολίων αλλά και ερμηνειών που σχετίζονται με το πολιτικό μέλλον του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Το θα είμαι εδώ της Ζανέτ, άρα και μετά τον Τσίπρα, έδωσε αφορμή για διάφορα σενάρια.

Ήταν μια προσπάθεια να καταδείξει ότι έχει τη δική της αυτόνομη πορεία και παρουσία στην Αριστερά; Έστελνε κάποιο άλλο μήνυμα.

Ο Γ. Παπαχρήστος αναφέρει σχετικά με την ανάρτηση της Ζανέτ.

«Εγώ που μπήκα στο προφίλ της κατά τις 12 χθες το μεσημέρι και αφού είχα διαβάσει αυτή την ανάρτηση δεν τη βρήκα. Την είχε αποσύρει. Μπορώ να καταλάβω το γιατί. Διότι η κατάληξή της αυτό το θα είμαι εδώ και μετά προφανώς υπονοεί ή θα μπορούσε να εκληφθεί ότι υπονοεί πως εκείνος που δεν θα είναι στην Αριστερά είναι ο «Λεγάμενος». Ξέρει κάτι η γυναίκα περισσότερο από μας το θεωρώ σίγουρο Το ερώτημα είναι αν φύγει που του το χουνε στρωμένο για να θυμηθώ και πάλι τη γενέθλια εύανδρο. Όσοι πιστοί προαιρείσθε δώσετε μιαν απάντηση στο διαφαινόμενο μέγα ερώτημα.

Του το έχουν στρωμένο; Το να φύγει; Κάτι περισσότερο θα ξέρει ο κ. Παπαχρήστος από εμάς.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝAΡΤΗΣΗ, ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΑΝΕΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!