ετοιμάζει-πραξικόπημα-η-φώφη-στο-κι-893711
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ | 09.04.2021 | 11:25

Ετοιμάζει «πραξικόπημα» η Φώφη στο ΚΙΝΑΛ; «Βγάζουν μαχαίρια» Λοβέδρος και Ανδρουλάκης

Ακούστε το άρθρο
Προσθήκη του aftodioikisi.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ετοιμάζει «πραξικόπημα» η Φώφη στο ΚΙΝΑΛ; «Βγάζουν μαχαίρια» Λοβέδρος και Ανδρουλάκης

Σε μια κίνηση που την χαρακτηρίζουν «πραξικόπημα», ετοιμάζεται να προχωρήσει η Φώφη Γεννηματά, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι αντίπαλοι της στην διεκδίκηση της αρχηγίας του ΚΙΝΑΛ.

Ανδρουλάκης και Λοβέδρος θεωρούν ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μίλησε με τη φωνή του …Κεγκέρογλου (!) δείχνοντας τις προθέσεις της.

Τι είπε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Ότι η διαδικασία για την εκλογή αρχηγού δεν θα γίνει όπως τις προηγούμενες φορές, δηλαδή δεν θα μπορεί όποιος πολίτης αισθάνεται κεντροαριστερός να πάει την ημέρα των εκλογών και να ψηφίσει.

Τέρμα αυτά, διαμήνυσε ο Κεγκέρογλου, θα ψηφίσουν όσοι είναι στους εκλογικούς καταλόγους του κόμματος, δηλαδή όσοι είναι ή όσοι προλάβουν πάνε να γραφτούν στο κόμμα!!

Με λίγα λόγια, ανοιχτές διαδικασίες τέλος.

Αυτό που υποστηρίζει η πλευρά του Αδρουλάκη και του Λοβέρδου είναι ότι «αυτά δεν γίνονται»

Και δεν θα έπαιρναν τις μετρητοίς τις δηλώσεις Κεγκέρογλου αν, όπως επισημαίνεται «ο κ. Κεγκέρογλου δεν έλεγε φωναχτά αυτά που σκέφτεται η Φώφη.

Πάντως δύσκολα θα περάσει αυτό το «πραξικόπημα» Από το 2004 η εκλογή γίνεται με ανοιχτή διαδικασία και τα μαχαίρια έχουν βγει ήδη.

Aftodioikisi News

Η aftodioikisi.gr είναι η βασική Διαδικτυακή πύλη για τους ΟΤΑ, το Δημόσιο και την Εργασία στην Ελλάδα, λειτουργώντας από τον Απρίλιο του 2008 ως πηγή έγκυρης και συνεχούς ροής ενημέρωσης με ειδήσεις και θέματα από το χώρο της Αυτοδιοίκησης, της Δημόσιας Διοίκησης, της Εργασίας, της Ασφάλισης αλλά και γενικότερης επικαιρότητας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Τον Μάιο του 2010, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη της λειτουργίας της τιμήθηκε με το δημοσιογραφικό Βραβείο Μπότση. Παράλληλα, αποτελεί κόμβο αμφίδρομης επικοινωνίας μεταξύ πολιτικών, αιρετών της Αυτοδιοίκησης αλλά και επιχειρηματιών με τους πολίτες και τους εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ λειτουργεί ως δίαυλος διαδραστικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας και του Κέντρου. Καθημερινά δέχεται εκατοντάδες χιλιάδες επισκέψεις από εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, πολιτικούς, αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, επιχειρηματίες και, κυρίως, πολίτες που ενδιαφέρονται για τοπικά, εργασιακά, ασφαλιστικά αλλά και για γενικότερα θέματα της επικαιρότητας.