Νέα δημοσκόπηση: Τι ψηφίζουν οι οπαδοί των μεγάλων ελληνικών ομάδων
Τετάρτη
17
Νοέμβριος
Back

Νέα δημοσκόπηση: Τι ψηφίζουν οι οπαδοί των μεγάλων ελληνικών ομάδων

Φαίνεται ότι οι δημοσκόποι ακολουθούν νέα μονοπάτια στις μετρήσεις τους. Έτσι μετά τη δημοσκόπηση της Marc στον ΑΝΤ1 από ποιο κόμμα προέρχονται οι ανεμβολίαστοι, στην οποία αναδείχθηκε  πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και τρίτο η ΝΔ με την Ελληνική Λύση να μπαίνει ανάμεσα τους, υπήρξε άλλη μια ενδιαφέρουσα μέτρηση.

Συγκεκριμένα υπήρξε άλλη δημοσκόπηση για την οποία έκανε χθες λόγο στη Βουλή (σε πηγαδάκι) ο Λευτέρης Αυγενάκης. Τι αναζητούσε; Τι ψηφίζουν οι φίλαθλοι. Πρόκειται πραγματικά για μια  δημοσκόπηση που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τα στοιχεία έλεγε ο Αυγενάκης παραδόθηκαν εκεί που έπρεπε. Λεπτομέρειες (ποσοστά) δεν έδωσε παρά μόνον ότι η ένα μεγάλο ποσοστό των μεγάλων ομάδων ψηφίζει ΝΔ (ως πρώτο κόμμα) ενώ υπάρχουν ομάδες που οι φίλαθλοί τους (ή οπαδοί τους πείτε τους όπως θέλετε) ψηφίζουν κόμματα ή παρατάξεις είτε άκρα αριστερά, είτε άκρα δεξιά, ενώ έχουν στις τάξεις τους και ένα ποσοστό από μπαχαλάκηδες…

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!