Καταγγελία για Σία Κοσιώνη και ΣΚΑΪ: «Έχουν μετατραπεί σε Γραφείο Τύπου της ΝΔ» (φωτο)

Αντίδραση από το μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΙΝ.ΑΛ, Νίκο Μοίραλη, αναφορικά με την παρουσία του κόμματος στις συμβολικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ Μοίραλης διαπιστώνει έλλειψη προβολής των θέσεων του κόμματος ειδικά από τον ΣΚΑΪ για τον οποίο ανέφερε ότι, σε 15 μέρες εμφανίστηκαν 75(!) φορές εκπρόσωποι της ΝΔ ενώ στο ίδιο ακριβώς διάστημα μόνο δύο εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ.

Το μέλος του Κινήματος Αλλαγής επιτέθηκε στο κανάλι και στην παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, για την «απαράδεκτη» όπως τη χαρακτήρισε φράση: «μόνο οι εκπρόσωποι του ΚΙΝΑΛ δεν συμμετείχαν σε κανενός είδους συμβολική ενέργεια για το Πολυτεχνείο»

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το patkiout.gr, λίγα λεπτά αργότερα προβλήθηκε ρεπορτάζ που έδειχνε τους εκπροσώπους του ΚΙΝ.ΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, Παύλο Χρηστίδη και Βασίλη Κεγκέρογλου, να καταθέτουν στεφάνι στο Πολυτεχνείο.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΣΚΑΙ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, ΚΟΣΙΩΝΗ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!