Άνω-κάτω στη Χαρ. Τρικούπη με δημοσκόπηση για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ  -Ποιοι «προηγούνται» (ονόματα)

Το ΚΙΝΑΛ, με βάση το Καταστατικό του, θα πρέπει το Νοέμβριο του 2021, σε ένα χρόνο δηλαδή από σήμερα, οπότε λήγει και η θητεία της Φώφης Γεννηματά, να εκλέξει πρόεδρο με ψηφοφορία από τη βάση του κόμματος.

Όπως σημειώνει ο Β. Σκουρής (πηγή: ieidiseis.gr), την Τετάρτη, είδε το φως της δημοσιότητας μια δημοσκόπηση που μετράει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τη Φώφη Γεννηματά, τον Νίκο Ανδρουλάκη, τον Παύλο Γερουλάνο, τον Ανδρέα Λοβέρδο, την Εύα Καϊλή και τον Γιώργο Καμίνη.

-Στο σύνολο των ψηφοφόρων πρώτος καταλληλότερος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ είναι ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20,6%, ενώ ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 17,6%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 13,4%, ο Παύλος Γερουλάνος με 5,2%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,6% και η Εύα Καϊλή με 3,2%.

-Μεταξύ των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 26,7%, ακολουθεί ο Ανδρέας Λοβέρδος με 20,6%,η Φώφη Γεννηματά (τρίτη!) με 17,6%, ο Παύλος Γερουλάνος με 8%, ο Γιώργος Καμίνης με 3,5% και η Εύα Καϊλή με 3%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ Παναγιώτης Βλάχος δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό πως «υπάρχει ζήτημα αξιοπιστίας αυτής της δημοσκόπησης»!

Άλλες «πηγές» λένε ότι η Χαριλάου Τρικούπη τα «βάζει» με το Μέγαρο Μαξίμου, που θεωρεί ότι βρίσκεται πίσω από προσπάθειες υπονόμευσης της Φώφης Γεννηματά.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΗΓΕΣΙΑ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΦΩΦΗ, ΚΙΝΑΛ


ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!