Μεγάρο Μαξίμου-Κορωνοϊός: Ποιους αυτοδιοικητικούς παράγοντες βάζει στο «στόχαστρο»

Στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου έχουν μπει μια σειρά από αυτοδιοικητικούς παράγοντες για τους χειρισμούς τους εν μέσω της πανδημίας. Πρώτο εξ’ αυτών ο «γαλάζιος» περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Από κοντά και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης που μπορεί να μην είναι επίσημα «γαλάζιος» αλλά διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση.

Και τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη όμως παρά την «πίστη» τους στην κυβέρνηση αυτή την περίοδο βρίσκοντα στη «μαύρη» λίστα του Μαξίμου.

Αιτία; Οι …λάθος χειρισμοί στην επιβολή των μέτρων για τον κορωνοϊό. Τις τελευταίες ημέρες, κυβερνητικοί παράγοντες έχουν αρχίσει να τους «δείχνουν» για την οριακή κατάσταση στην πόλη και έτσι και εκτυλιχθούν σκηνές Μπέργκαμο στην Θεσσαλονίκη, αυτή η συζήτηση θα ανοίξει με… ορμητικό τρόπο.

«Είχαμε προειδοποιήσει την Θεσσαλονίκη για την εκθετική αύξηση. Έχει και η αυτοδιοίκηση τις δικές της ευθύνες», λένε κυβερνητικοί υποστηρίζοντας ότι οι επίσημοι φορείς είχαν προειδοποιηθεί πριν διαπιστωθεί η «έκρηξη» των κρουσμάτων. Μάλιστα τα κυβερνητικά στελέχη καταλογίζουν στους αυτοδιοικητικούς της Θεσσαλονικης «ανεπάρκεια στη διαπαιδαγώγηση των πολιτών για την τήρηση των μέτρων αυτοπεριορισμού». Επίσης αφήνουν αιχμές εναντίον τους για τη χαλαρότητα που αντιμετώπισαν τις εικόνες συνωστισμού σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη κατηγορία κυβερνητικές πηγές δεν εντάσσουν μόνο τον περιφερειάρχη και τον δήμαρχο, αλλά και αυτοδιοικητικούς παράγοντες όμορων δήμων που επίσης -κατά το Μαξίμου- έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τις κυβερνητικές προειδοποιήσεις…

ΟΤΑ, ΔΗΜΟΙ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ, ΜΑΞΙΜΟΥ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]