Ανασχηματισμός: Η «σκληρή δεξιά τριάδα» και οι πιθανοί υφυπουργοί (ονόματα)

  • Απο Aftodioikisi News
  • 30 Αυγούστου 2021 - 11:06
  • Comments Off

 Ανασχηματισμός: Η «σκληρή δεξιά τριάδα» και οι πιθανοί υφυπουργοί (ονόματα)

Για τον επικείμενο ανασχηματισμό έχει χυθεί πολύ μελάνι

Μια από τις παραμέτρους του είναι η χρησιμοποίηση στελεχών από τη «δεξιά πτέρυγα» του κόμματος.

Όταν γίνεται αναφορά σε «δεξιά πτέρυγα» τα ονόματα που κυριαρχούν είναι αυτά των Δημήτρη Μαρκόπουλου, Θάνου Πλεύρης και Κώστα Καραγκούνη. Ένας εκ των οποίων δεν αποκλείεται να λάβει υπουργικό ρόλο.

Κατά τις πληροφορίες του «Θεωρείου» της εφημερίδας «Καθημερινή» μια δεξαμενή από την οποία θα «ψαρέψει» στελέχη και πιθανούς νέους υφυπουργούς ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πλην των τριών προαναφερθέντων είναι οι Ελενα Ράπτη, Μάξιμος Σενετάκης, Ανδρέας Κατσανιώτης, Θανάσης Δαβάκης, Χρήστος Κέλλας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Μπουκώρος, Μιχάλης Παπαδόπουλος και ο καθηγητής Δημήτρης Καιρίδης.

Παράλληλα, εξακολουθεί να είναι ισχυρό σενάριο η είσοδος στο κυβερνητικό σχήμα ενός βουλευτή Ευβοία, με επικρατέστερο πρόσωπο τον Σίμο Κεδίκογλου. Την ίδια ώρα, αντίστοιχες σκέψεις υπάρχουν και για τον Σταύρο Κελέτση, που εκλέγεται στον Εβρο, σε μια περιοχή εθνικά ευαίσθητη.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ, ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ, ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]