Πολίτες σε δήμο Ζωγράφου: "Ανοίξτε τις παιδικές χαρές, έλεος!" (εικόνα)
Τρίτη
6
Δεκέμβριος
Back
Πολίτες σε δήμο Ζωγράφου: "Ανοίξτε τις παιδικές χαρές, έλεος!" (εικόνα)

Πολίτες σε δήμο Ζωγράφου: “Ανοίξτε τις παιδικές χαρές, έλεος!” (εικόνα)

Πολίτες σε δήμο Ζωγράφου: “Ανοίξτε τις παιδικές χαρές, έλεος!” (εικόνα)

Με αφορμή μια ανάρτηση του δήμου Ζωγράφου για διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: “Αγωγή Υγείας για Παιδιά” , δημότες διαμαρτύρονται στην επίσημη σελίδα του δήμου στο facebook για τις κλειστές παιδικές χαρές. Τα παράπονά τους έφτασαν και στην aftodioikisi.gr. Διαβάστε τα:

-Για την “αγωγή υγείας” θα ήταν προτιμότερο να ανοίξετε τις παιδικές χαρές να παίξουν λιγάκι παρά να διοργανώνετε σεμινάρια διαδικτυακά.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, ΕΛΕΟΣ!

-είναι η τρίτη μέρα που πηγαίνουμε σε κουνιες εμείς πάντως!Σε ποιόν Δήμο μένετε;;

– Στον μοναδικό δήμο που ενώ η ΚΥΑ για να ανοίξουν οι παιδικές χαρές έχει βγει εδώ και μέρες εκείνος τις κρατάει κλειστές

-Καλά αν είναι κάποια κλειστή απο αυτές που σου ανεφεραν παραπάνω πήγαινε σε μια άλλη μέχρι να τις φτιάξουν και να ανοίξουν!Σου εξήγησαν παραπάνω!Δεν καταλαβαινω που και ποιο είναι το πρόβλημα, απαντά με σαφή ειρωνική διάθεση προς το δήμου, ο δεύτερος καταγγέλλων

Το εντυπωσιακό είναι ότι, παρότι οι καταγγελίες γίνονται στην επίσημη σελίδα του στο facebook, ο δήμος Ζωγράφου απαξιοί να απαντήσει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!