Καταγγελίες για Aegean: Περιμένουν μήνες επιστροφή χρημάτων -20 ευρώ για αλλαγή σε «λάθος» σε όνομα

Πελάτες σε απόγνωση. Άνθρωποι περιμένουν εδώ και ένα χρόνο να λάβουν πίσω τα χρήματα για εισητήρια από πτήσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν λόγο του Lockdown.

Οι απελπισμένοι πολλοί. Η εταιρεία μία. Ο λόγος για την Aegean Airline που λειτουργεί με καθεστώς μονοπωλίου στην Ελλάδα και λαμβάνει τη μια κρατική επιδότηση μετά την άλλη, οι οποίες βγαίνουν από τον προϋπολογισμό και φορτώνονται στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Αλλά στους πελάτες η εταιρεία από ότι φαίνεται από τις καταγγελίες …ξεχνά να επιστρέψει τα χρήματα που τους οφείλει! Αλλά αυτό δεν είναι η μοναδική καταγγελία που μπορεί να δει κάποιος στο επίσημο Facebook της εταιρείας.

Για να αλλάξει πελάτης όνομα σε εισιτήριο που εκδόθηκε και είχε λάθος ένα χαρακτήρα η εταιρεία, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα ζητά 20 ευρώ!

Ενδεικτικά καταγράφουμε:

Πελάτης 1: Περιμένω εδω και 3 μηνες κατι λεφτα επιστροφής ακύρωσης πτήσης…. Να τα λεμε κι αυτά….

Πελάτης 2: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΥ, ! Και έχετε ήδη παραδεχτεί και αποδεχτεί την επιστροφή τους στο ακέραιο, μετά από την καταγγελία που σας έκανα στους αρμόδιους φορείς αλλά και στο συνήγορο του καταναλωτή! Σας έχω στείλει mail και απλά μου έρχεται ένα αυτοματοποιημενο mail! Επειγον! Ολοκλήρωση διαδικασίας, ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Refund no. 0400067800 έτσι μπας και μου απαντήσει κάποιος άνθρωπος της εταιρείας σας…. λυπάμαι πολύ, σας είχα πολύ ψηλά….

Πελάτης 3: Αφού επί 1 ώρα προσπαθούσα να εκδώσω ένα εισιτήριο με εκπτωτικό κωδικό, αφού μίλησα 1 ώρα με τηλεφωνικό κέντρο χωρίς να βοηθηθώ, έκλεισα το εισιτήριο. αλλά,,,,,,δε γραφτηκε ένας χαρακτήρας στο επίθετό μου. Για να αλλάξω το όνομα …20 ευρώ!!!!για πτήση εσωτερικού!!ΑΙΣΧΟΣ!!

Ειδικότερα η Aegean έκανε τη μηνιαία ανάρτηση της για να ευχηθεί: Ξεκινάμε τον μήνα με αισιοδοξία! Και το «πάρτι» των καταγγελιών άρχισε.

Δείτε:

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, AEGEAN


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

[yield_ad_afto_invideo]