Δ. Λαρισαίων: Εικόνες εγκατάλειψης στο συνοικισμό Αεροδρομίου

Για πρωτοφανή αδιαφορία και εγκληματική ανευθυνότητα κατηγορεί το Δήμο Λαρισαίων στην aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», e-αναγνώστης και κάτοικος του συνοικισμού Αεροδρομίου.

Όπως καταγγέλλει στο τέρμα της οδού Αγναντερής (μπροστά ακριβώς από το αεροδρόμιο), σε ένα μεγάλο οικόπεδο εγκαταλειμμένο επί δεκαετίες από τους ιδιοκτήτες του και χωρίς περίφραξη, ο χώρος έχει μετατραπεί σε χαβούζα από παράνομους καταπατητές.

Ο χώρος είναι γεμάτος από σκουπίδια, μπάζα, παλιοσίδερα, επικίνδυνα για ατύχημα, αλλά και μεγάλο αριθμό σκυλιών, άλλα δεμένα σε πασσάλους και σε παραπήγματα και άλλα λυμένα, τα οποία, όλα μαζί, δημιουργούν μια υγειονομική βόμβα για τους περιοίκους αλλά και κατ’ επέκταση για όλη την πόλη.

«Αν η δικαιολογία του δήμου είναι ότι δεν μπορεί να επέμβει σε ιδιόκτητο χώρο, αυτή ισχύει και όταν πρόκειται για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια;», τονίζει ο e-αναγνώστης.

«Για την περίπτωση της στάνης στις όχθες του Πηνειού, απέναντι από το νοσοκομείο, που είναι δημοτική έκταση, υπήρξε κάποια κινητοποίηση;», καταλήγει στην επιστολή τους προς τη στήλη.

 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ, ΟΔΟΣ ΑΓΝΑΝΤΕΡΗΣ, ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση