Δ. Αρταίων: Οι κάτοικοι κάνουν slalom στις λακκούβες

Την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής Άρτας καταγγέλλει με επιστολή του στην aftodioikisi. gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», e- αναγνώστης και δημότης Άρτας.

Αφορμή η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τον e- αναγνώστη, σε πολλά σημεία του δήμου υπάρχουν λακκούβες που καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη την διέλευση οχημάτων και πεζών.

Ωστόσο, όπως αναφέρει, παρά τις έγγραφες οχλήσεις των κατοίκων, ο δήμος δείχνει να αδιαφορεί.

Αναλυτικά η επιστολή του δημότη στην aftodioikisi.gr και τη στήλη:

«Επικοινωνώ μαζί σας με αφορμή την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Άρτας, οι οποίοι είναι γεμάτοι λακκούβες.

Είναι που είναι κακοσυντηρημένοι οι δρόμοι σε όλο το δήμο, ειδικά με τις βροχές που σημειώθηκαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα διαλύθηκαν τελείως.

Κανονικό slalom πρέπει να κάνουμε κάθε φορά για να κινηθούμε. Καλά δεν λέμε κουβέντα για τις μηχανές και τα παπάκια. Με το τέλος κάθε διαδρομής αισθανόμαστε λες και είμαστε νικητές σε motocross…

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας προς τους αρμόδιους του δήμου να επιληφθούν του θέματος, αυτοί μας αγνοούν προκλητικά. Ως πότε κύριε δήμαρχε; Αγανακτήσαμε…»

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΣ, ΛΑΚΚΟΥΒΕΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!