Δ. Γλυφάδας: Εργαζόμενοι κατά Κόκκορη για το… «Rotation»

Ολομέτωπη επίθεση στη Δημοτική Αρχή Γλυφάδας και το δήμαρχο Κώστα Κόκκορη, εξαπολύουν με επιστολή τoυς, που κοινοποιείται στην aftodioikisi.gr και τη στήλη «Τα παράπονά σας στο δήμαρχο», οι εργαζόμενοι του δήμου.

Αφορμή το «Rotation», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, του προσωπικού στις υπηρεσίες του δήμου.

«Με δικαιολογία τη «δήθεν» εναλλαγή, «ROTATION» την ονομάζουν, του προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου, το μόνο που κατάφεραν με αυτή την απόφασή τους ήταν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στο πόσο θέλουν την καλή λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και τη σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού», σημειώνουν στην επιστολή τους προς τη στήλη.

Συμπληρώνουν, δε, ότι «με αυθαίρετες και αυταρχικές αποφάσεις η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο στις μετακινήσεις, αλλά συνολικά στη λειτουργία του Δήμου, ουσιαστικά οδηγεί τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους σε απαξίωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας καταγγέλλει τις εκδικητικές και αυθαίρετες μετακινήσεις του προσωπικού από το Δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κόκκορη Κώστα και ζητά την ΑΜΕΣΗ ανάκλησή τους».

Αναλυτικά η επιστολή έχει ως εξής:

Σε συνέχεια των πολιτικών των μνημονίων και της τρικομματικής συγκυβέρνησης που έχουν ανατραπεί ή αμφισβητούνται τα πάντα στο Δημόσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση (μισθοί, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά δικαιώματα, μονιμότητα κ.λπ.) και η Δημοτική Αρχή βάζει το δικό της λιθαράκι στήριξής της. Με απόφασή της συνεχίζεται η διάλυση των υπηρεσιών του Δήμου με τις μετακινήσεις προσωπικού χωρίς κανένα προγραμματισμό, διάλογο, αλλά και επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας στην καθημερινή λειτουργία τους, αλλά και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο μόνος στόχος είναι η «τιμωρία» και οι εκδικητικές μετακινήσεις εργαζομένων που δεν είναι «υπάκουοι» στη Δημοτική Αρχή και το βόλεμα των εκλεκτών «συνεταίρων» της στην άσκηση της δημοτικής εξουσίας σε θέσεις ευθύνης αλλά και σε υπηρεσίες που για πολλά χρόνια έχουν στεγανά στη λειτουργία τους.

Με δικαιολογία τη «δήθεν» εναλλαγή, «ROTATION» την ονομάζουν, του προσωπικού στις υπηρεσίες του Δήμου, το μόνο που κατάφεραν με αυτή την απόφασή τους ήταν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο στο πόσο θέλουν την καλή λειτουργία των υπηρεσιών, αλλά και τη σωστή αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Πέρα βέβαια από τις αυθαίρετες και εκδικητικές μετακινήσεις, επιδίωκαν με την απόφασή τους να καταργήσουν ακόμα και τους Προϊστάμενους Τμημάτων που έχουν κριθεί από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και να αναθέσουν σε «υποτακτικούς» και «υπάκουους» Τμήματα που από τον Ο.Ε.Υ. του Δήμου απαγορεύεται.

Με αυθαίρετες και αυταρχικές αποφάσεις η Δημοτική Αρχή, όχι μόνο στις μετακινήσεις, αλλά συνολικά στη λειτουργία του Δήμου, ουσιαστικά οδηγεί τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους σε απαξίωση.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Γλυφάδας καταγγέλλει τις εκδικητικές και αυθαίρετες μετακινήσεις του προσωπικού από το δήμαρχο Γλυφάδας κ. Κόκκορη Κώστα και ζητά την ΑΜΕΣΗ ανάκλησή τους. Αν πράγματι θέλουν την καλή λειτουργία των υπηρεσιών, μέσα από ουσιαστικό διάλογο με το Σύλλογο και τους υπηρεσιακούς παράγοντες και αφού καταγραφούν οι πραγματικές ανάγκες στο ανθρώπινο δυναμικό να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του Δήμου.

Η απαξίωση του ανθρώπινου δυναμικού και των υπηρεσιών του Δήμου Γλυφάδας είναι ενταγμένη στη συνολική προσπάθεια κατάργησης του Δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών, αλλά και την καθημερινή εξυπηρέτηση των μνημονιακών και άθλιων πολιτικών της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Γι’ αυτό η συσπείρωση και η ενωτική αντιμετώπιση τέτοιων αποφάσεων και φαινομένων είναι υπόθεση ΟΛΩΝ των εργαζομένων του Δήμου, μόνο τότε θα μπει ένα τέλος στις αυθαίρετες αποφάσεις της Δημοτικής Αρχής. 

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, ΚΟΚΚΟΡΗΣ


Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!